27.9.2010

Skräppäysristeily 2010 -Samat materiaalit haaste

Hieno risteily mukavassa seurassa on nyt takana päin. Tätä on kiva muistella syksyn pimetessä :)

Osallistuin risteilyllä ensimmäistä kertaa Samat materiaalit skräppäyshaasteeseen ja sain haasteen materiaaleista tehtyä jopa kaksikin sivua (toisin toinen sivu ei ehtinyt risteilyn aikana ihan valmiiksi asti). Muita haasteeseen osallistujia olivat Baula, Elina, ElliLehtipollo, Marie, Napsuliini ja Xing.

Ensimmäisenä valmistui tämä Ihgu Tiikeri-sivu, jonka tekemiseen sen yksinkertaisuudesta huolimatta sain tuhrattua paljon aikaa. Väritin otsikon valkoiset kirjaimet kotona vielä oranssiksi, niin sopivat sivuun paremmin.
Tähän toiseen sivuun lisäsin kotona siniset ompeleet "muotopapereiden" ympärille (pelkkä sininen kynä ei riittänyt rajaukseen) sekä asettelin otsikon, tarinoinnin ja koristeet paikoilleen. Lopuksi roiskin sivuun vielä maalia ja väritin otsikon siniseksi. Olen lopputulokseen oikeastaan aika tyytyväinen.

7 kommenttia:

 1. Tosi upeita sivuja molemmat! Ja kekseliäästi käytetty matskuja. Kiva kun osallistuit haasteeseen!

  VastaaPoista
 2. Huippuihania leiskoja kumpikin!!! Suosikkini on ehkä tuo ensimmäinen. Nuo keltaiset kukat on niin suloiset!

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavi sivuja! Molemmissa on niin ihania juttuja, etten osaa valita suosikkia!

  VastaaPoista
 4. aivan älyttömän hienoja sivuja! Materiaalien käyttö on aivan upeaa molemmissa. Alempi sivu säväytti nyt enemmän, maalinsuihkeet ja kukkarykelmä on kauniit, siniset ompeleet rajaamassa paperia varsin nerokasta!

  VastaaPoista
 5. Tiikeri onkin tosi "ihgu", viidakkomainen. Mutta kun näin alemman, ihastuin vielä enemmän - erityisesti herkkyyteen, kuvioihin, maaliroiskeisiin ja kukkarykelmään <3 Ihania molemmat sivut!

  VastaaPoista
 6. ylemmässä kuvassa puunrunkopaperi osuu ihan nappiin kuvan kanssa :)! ja alemmassa kaunis yksityiskohtainen kukkarykelmä on aivan valloittava! ihania sivuja kumpikin!

  VastaaPoista
 7. Mitäpä tähän enää lisäämään, kun edelliset ovat sanoneet jo hyvin. Taidokkaita sivuja molemmat. Alempi kolahtaa minulle enemmän, varmaan aiheesta johtuen :)

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!