9.11.2010

Inspiroidu #132 - Vuosi sitten

Pienen tytön leikit ovat vuodessa muuttuneet ja tätä aihetta tämänkertainen sivuni käsittelee. Sivu muovautui näköisekseen ennalta sen kummemmin suunnittelematta. Lähdin liikkeelle kahdesta DCWVn ja yhdestä Priman paperista sekä ompelemalla toteutetusta otsikosta (josta olen häivyttänyt nimen). Lisäilin koristeita sitä mukaa kun mukavalta tuntui ja tuputin pinkillä akryylimaalilla sekä hopeisella musteella osia pitsikuviosta.

Tässä sivussa jäi harmittamaan jo alusta asti se, että kuva tuli raaputuskuvineen sijoitettua hitusen liian alas, höh. Niin ja kuvaaminen syksyn pimeydessä on tosi haastavaa, eivätkä värit ole oikein sitä mitä pitäisi :(


6 kommenttia:

 1. Sun tarunhohtoiset sivut vain jatkuu....

  Aivan ihanat noi pinkit maalipläjäyket! Ihana otsikko, eikä mun silmiin ainakaan pistänyt, että kuva olisi liian matalalla...

  VastaaPoista
 2. Prinsessamainen sivu prinsessalle kaikkine suloisine yksityiskohtineen ja kimalteineen. Mistähän syystä yksikään meidän tytöistä ei ole ikinä halunnut olla prinsessa?

  VastaaPoista
 3. Ihana prinsessa ja varsin prinsessallinen sivu =) Hauska että teksti ei olekaan tuossa "laatikossa".

  VastaaPoista
 4. Prinsessat on parhaita! <3 Ihana tuo kehys, jossa avainkoriste on

  VastaaPoista
 5. Oi kuin rinsessaa! Mä tiedän meiltä erään, joka hihkuisi innosta tällaisesta sivusta. Vaikka hän lähinnä Peppiä leikkiikin.

  VastaaPoista
 6. Ei minunkaan mielestä kuva ole liian alhaalla! Ja värit, paperit, kaikki on aivan ihanan prinsessaista <3

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!