16.12.2010

Leimailutaivaan haaste nro 1

Seuraava leimailutaivas järjestetään helmikuussa ja haasteet ovat taas pyörähtäneen käyntiin. Minä päätin osallistua nyt ensimmäistä kertaa, kun DT joukoonkin kuuluu nyt tuttu skräppääjä Xing. Työssä piti käyttää embossausta ja luonnostakin oli helppo noudattaa.

Leikkasin kaksipuoleisen paperin keskelle piparkakkureunaisen aukon ja taivutin joka toisen pyörylän ulospäin. Aukkoon kiinnitin kuvaan sointuvan kuviopaperin ja kuva sai vielä vaaleasta papereista kehykset. Ompelin rukseja sekä embossasin jauheella paperin reunoille lehtiä.

6 kommenttia:

 1. Ihana! Nuo lehdet näyttää tosi kauniilta!!!

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana leiska. Ja vielä mukavampi on kuulla, että osallistumisesi on Xing:n ansiota. Skräppääminen ei varsinaisesti ole mun juttu, mutta arvostan sitä todella.

  VastaaPoista
 3. UPEA!!! Valtavan kaunis leiska!! =)

  VastaaPoista
 4. Me taidettiin näköjään ostaa sama leimasin sieltä messuilta :o) Ompa kiva tietää että sillä voi tehdä näin ihanaa jälkeä, tulee BGn Indian Summer sarja mieleen muuten.

  Olitpa kekseliäs tuossa piparireunan kanssa, inspiroiduin heti miettimään tapoja hyödyntää kaksipuoleisuutta taittelemalla. Katsotaan josko sais skräppäysmojon taas päälle.

  VastaaPoista
 5. Kauniit paperit ja ihanasti käytetty kaikkea!

  VastaaPoista
 6. Kiva että innostuit osallistumaan! Tosi hienot nuo embossatut lehtikoristeet, tykkään tosi paljon

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!