10.5.2011

Puhe

Poikani piti ihanan puheen viime uudenvuodenaattona ja tottahan toki tämä muisto piti tallentaa. Halusin sivun taustaksi värikästä ilotulitusta ja ensin yritin toteuttaa sen vesiväreillä, mutta en ollut ollenkaan tyytyväinen lopputulokseen. Sitten kokeilin akryylimaaleja canvaksella, mikä sekään ei helppoa ollut, mutta tässä tämä nyt kuitenkin on =)

Hapsutin ensin canvaksen reunat, jonka jälkeen värjäsin sen suihkuttamalla itse tekemälläni mistillä. Kuplamuovia apuna käyttäen maalasin eri väreillä "läiskiä" taustaan ja vähän vielä mustaa maalia päälle. Maalien kuivuttua leimasin pienellä tähtileimasimella akryylimaalin päälle sekä lisäsin vähän vauhtiviivoja. Lopuksi kokeilin kaunokirjoitusta suoraan canvakselle, mutta siitä tuli aivan kauhea, joten jouduin peittämään sen taustan värikseksi värjäämälläni tarinointilapulla. Taas tuli kokeiltua ja opittua jotain uutta, vaikkei kaikki ihan putkeen mennytkään :)


Kuten varmasti olette huomanneet viimeisimmistä postauksistani, olen kovin innostunut erilaisten maalien ja tekniikkojen yhdistämistä, eikä innostus vain ota laantuakseen. Vuosien varrella olen tullut hankkineeksi monenlaisia välineitä, maaleja ja tehosteaineita, joita on ollut mukava oppia hyödyntämään paremmin. Kuin tilauksesta She Art-kurssin pitäneellä Christyllä on alkamassa uusi mixed media kurssi ja koska olen ollut kovin tyytyväinen hänen opetukseensa, päätin osallistua myös hänen tulevalle kurssilleen :)

5 kommenttia:

 1. Ihana huomata miten innostunut olet :) Harmi, kun et päässyt lauantaina paikalle, mutta ensi kerralla sitten !

  Kaunis sivu ja kultainen poika!

  VastaaPoista
 2. Oih, tämä on upea! Tuo tausta on niiiiin hieno, että ei voi kuin ihastella! Kirjaimet on myös kivat:)

  VastaaPoista
 3. Siis tuo tausta on aivan UPEA! Tykkään kyllä tästä leiskasta ihan kympillä. <3

  VastaaPoista
 4. Wau! Eipä tätä voi muuta kuin ihastella.

  VastaaPoista
 5. Tosi upea sivu, ja aivan mahtava tuo tausta minkä olet tehnyt.

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!