29.12.2011

Jouluinen taulu

Tein ennen joulua tällaisen taulun mixed media tekniikalla ja tarkoitus olisi vielä joskus tehdä sille sopiva pari, ehkä ensi jouluksi :) Mixed media taulujen tekeminen on minusta niin ihana vaihtelua skräppäykselle. Taulu on tehty noin 25x25 cm pinkopohjalle ja materiaaleina on käytetty mm. kuviopapereita, silkkipaperia, maaleja, musteita, styrokspalloja, kangasta jne.


Itselleni uusina juttuina käytin tässä valkoista mehiläisvahaa sekä Liquitex nestemäisiä musteita, joita oli ilokseni  joulun alla tullut myyntiin Suomalaiseen kirjakaupaan. Kyseisiä musteita kehuttiin kovasti käymilläni mixed media kursseilla, sillä ne ovat peittäviä ja pysyviä kuivuttua. Musteita voi käyttää monin eri tavoin ja mm. joulupukki on leimattu metallinhohtoisella Liquitexin musteella.

Kaadoin sulatettua mehiläisvaha taululle pariin kohtaan ja painoin niiden päälle lintu- ja nuottileimasimet. Leimasimet lähtivät helposti irti kovettuneesta mehiläisvahasta. Valkoisen vahan päälle sipaisin vielä siveltimellä Liquitexin musteita.1 kommentti:

  1. Tässä työssäsi on paljon ihania efektejä. Minä niin tykkään tällaisista runsaista materiaalien käytöstä. Hyvää uutta vuotta ;)

    VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!