4.3.2012

7 dots studio - tarvikepaketti

Vuoden skräppäjä 2012 kisan finaalin tarvikepaketti saapui postiin jo keskiviikkona ja jännityksen sekaisin tuntein kävin sen noutamassa ennen viikonloppua. Paketista löytyi kolme 7 dots studion kaksipuoleista kuviopaperia, vaalean harmaa kartonki sekä tarra-arkki. Lisäksi paketissa oli rulla kapeaa teippiä ja pala konepahvia.

Tässä kuvat paketin papereista ja tarra-arkista. Kauniin keväisiä papereita mielestäni :)No mitä näistä sitten pitäisi tehdä? Ei suinkaan tavallista skräppisivua vaan pieni minialbumi Mazebook-tekniikalla! Tehtävä yllätti minut täysin ja koen sen haastavaksi, koska en ole aikaisemmin skräpännyt mitään läheskään näin pientä. Mutta vaikka tehtävä tuntuu haastavalta, on kiva kokeilla jotain uutta ja erilaista :) Paketin mukana tuli ohjeet Maze-kirjasen tekoon, mutta hyviä ohjeita löytyy myös täältä ja täältä.

Finaalityön vaatimuksena on, että työssä tulee käyttää kaikkien kuviopapereiden molempia puolia sekä ainakin yhtä tarra-arkin tarraa. Koristeet, nauhat yms. ovat vapaavalintaisia. Ohjeissa myös pyydettiin esittelemään tarvikepaketin sisältöä blogissa;) Nyt aihetta miettimään... Onneksi  työn tekemiseen on vielä aikaa melkein kuukausi :)

Finaalitöistä voi äänestää suosikkiaan parin viikon ajan netissä 6. huhtikuuta alkaen . Työt tulevat myös esille Intohimona Skräppäys-tapahtumaan 21.4., jolloin on vielä mahdollista äänestää klo 24 asti.

4 kommenttia:

 1. hih, ehkä meillä tulee aika erilaisia mazeja, sillä minua juuri nuo kauniin keväiset värit eivät tällä hetkellä inspiroi yhtään :)

  minäkin hämmennyin haasteesta, vaikka mazeja tosiaan olen tehnyt. aika simppeleitä ne kyllä ovat aiemmin olleet, mutta nyt täytyy varmaan yrittää virittää jotain vähän erikoisempaa. aiheen kun vaan vielä osaisi päättää..

  tsemppiä sulle tekemiseen! odotan kyllä mielenkiinnolla, mitä sinä noista materiaaleista loihdit!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä! Todellakin mielenkiintoista nähdä, mitä teiltä syntyy! :) (Mä olisin pulassa)

  VastaaPoista
 3. Voiko Mazen tehdä isommaksi kuin 3x3 tuumaisen tai erimuotoisen kuin neliön... mietin vaan että oliko ohjeet tosi tarkat?

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä finaalityöhön :)
  Itse sain juuri oman kirjani tehtyä ja voi sitä luomisen tuskaa :) Haastetta kyllä piisasi ;)

  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!