18.5.2012

Tausta gessolla ja maskilla

Ihanaa, olen menossa huomenna Riikan gessokurssille Amaliaan! Sain IS:ssä Riikalta jo vähän opastusta gesson käytössä, kun aloittelin tekemään tämän sivun taustaa. En halunut peittää kokonaan tätä ihanaa the girls' paperie -valmistamaa piparireunaista paperia, joten levitin gessoa vain osalle paperia:  suoraan paperille ja maskin läpi etukorttia apuna käyttäen. Gesson kuivuttua suihkutin päälle vielä hieman vaaleanpunaista suihkeväriä. Kakkupaperin ja kuvan sain tapahtumassa kiinnitettyä, mutta koristeet lisäsin sivuun sitten vasta kotona.


Sinisestä pahvikoristeesta tuli mielestäni kiva. Maalasin sen ensin valkoisella akryylimaalilla ja sitten sinisellä cracklella. Sipaisin talon päälle vielä vähän kuparinhohtoista mustetta.

Minusta on ollut hauska bongata muiden blogeista IS:ssä saadun namikassin tuotteita käytössä. Tähän sivuun sieltä lensivät Studio Calicon linnut.


5 kommenttia:

 1. Ihana! Ja ihana tuo pahvikoriste! <3

  VastaaPoista
 2. UPEA sivu!! ihania yksityiskohtia!! =)

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno tuo krakeloitunut pahvitalo, mutta erityisesti tykkään luontevasta kerroksellisuudesta ja siitä, miten saat raaputuskuvalinnun toimimaan paksun maalatun pahvin kanssa. Olet taitava ja nostan sinulle hattua blogissani. :)

  VastaaPoista
 4. Upea sivu! Ja tuo tausta on todella hieno, itselläni taitaa olla sama maski :) ja sininen linnunpönttö (?) on aivan ihana!

  VastaaPoista
 5. Tämäkin on upea sivu. Linnunpönttö on upea. Haluan samanlaisen! :)

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!