14.6.2012

Summer camp 2012

Osallistuin viime syksyn Belgian reissulla kahteen Celine Navarron workshopiin ja pidin niistä molemmista kovasti. Siksipä nyt ilmoittauduin hänen online workshopiin - Summer Camp 2012. Kaksi kuukautta kestävä workshop alkaa 29.6. ja se pitää sisällään 16 skräppisivua ja kaksi minialbumia. Odotukseni workshopin suhteen ovat korkealla. Kurssille oli myynnissä runsas ja houkutteleva tarvikepakki, mutta pysyin lujana enkä hankkinut sitä. Nyt pakki on jo loppuunmyyty, eikä sitä houkutusta enää ole. Olen alustavasti katsellut omista varastoistani saman värisiä ja tyylisiä papereita, mutta tulin myös tilanneeksi muutaman pakissa olleen kivan paperin yhden "aivan välttämättömän" hankinna yhteydessä :D. Pääasiassa haluan kuitenkin saada käytettyä tarvikkeita aikaisemmista varastoistani. Tuskin tulen muutenkaan noudattamaan täsmällisesti esimerkkitöitä, vaan ajatuksena on saada hyviä ideoita ja inspiratiota. Kyllä, suunnitelmissa on siis skräpätä myös kesällä! Olisi mukava nähdä kurssin galleriassa muidenkin suomalaisten töitä :)


3 kommenttia:

 1. tämä kuulostaa houkuttelevalta. Kurssit yleensä antavat paljon ja silloin niihin oikeasti keskittyy! Kiitos vinkistä, otin ainakin sivuston seurantaan, jos ihan kuvista saisi jo sitä inspiraatiota.

  VastaaPoista
 2. Jään innolla odottamaan, mitä kurssi tuo sinulle tullessaan! (Mutte klikkasin sen kyllä tuohon auki ja kurkin, että josko...)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä:) Mulle tunnarit tuli eilen.Katsotaan
  kuinka ahkera skräppääjä jaksan olla, tai sitten
  hyödynnän kurssia muuten.

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!