14.2.2013

Skräppihetket haaste#2

Skräppihetket ensimmäiseen haasteeseen osallistui todella mukava määrä askartelijoita. Hienoa! Uusi haastesivusto on siis tavoittanut selvästi niin uusia kuin vanhempiakin skräppääjiä. Toivottavasti haasteet innostavat jatkossakin  tarttumaan valokuviin ja askarteluvälineisiin.

Toisena haasteena oli "villimuoto:
Haasteen tarkoituksena on tehdä skräppäys, jonka muoto ei saa olla perinteinen neliö, ympyrä tai suorakulmio.


Itse lähdin "villisti" toteuttamaan silmän mallista sivua. Leikkasin ensin valkoisesta kartongista silmän muotoisen palan, jonka maalasin paksulla kerroksella mustaa gessoa. Leimasin märkään mustaan gessoon taustaleimasimella ja gesson kuivuttua suihkuttelin pintaan violetin ja pinkin sävyisä suihkemaaleja. Pinnasta tuli hauskasti krokotiilinnahkaa muistuttava.

Leikkasin kahdesta muotoonleikatusta skräppipaperista reunat irti ja taivuttelin ne "krokotiilinnahkaisen" kartongin ympärille. Valokuvien päälle laitoin "kalvokoristeet" (StazOn-musteella kalvolle leimaamattuja). Koristeena olevat perhoset ja saniaisenlehti ovat uusia Martha Stewartin silikonimuoteilla tehtyjä massakoristeita (Premo-massa on ehdoton suosikkini tähän tarkoitukseen).Tällä kertaa lähdin poikkeuksellisesti skräppäämään ilman selkeää aihetta. Teki vain mieli kokeilla kaikenlaista ja lopputuloksena oli sitten voimakkaan värinen ja naisellinen  sivu. Pari sopivaa kuvaa löytyi viime syksyltä, jolloin yritin ottaa kuvan itsestäni joka päivä. Kuukauden jaksoin  kuvata itseäni, mutta sitten ote herpaantui. Projekti tuntui liian työläältä ja sitovalta (varsinkin pimeään vuodenaikaan). Jakso oli kuitenkin opettavainen ja voisin ottaa sen uusiksi vaikka tulevana keväänä. Tarinoinnin aiheesta kirjoitin kuvan takana olevaan lipukkeeseen. Otsikon jätin suosiolla pois.

4 kommenttia:

  1. Vautsivau, tämä on aivan upea! Mahtavat värit, muodot ja tekstuurit.

    VastaaPoista
  2. Kivan mallinen ja värinen. Tämä oli suosikkini haasteen esimerkkitöistä. Inspiroiva!

    VastaaPoista
  3. tää on Creomi tosi ihana!

    VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!