28.5.2013

CSI challenge no. 73

Blogin päivittäminen laahaa taas perässä ja edellinenkin CSI -haaste odottaa vielä esille laitamista, mutta laitanpa tänne kuitenkin ensin meneillään olevan haasten työni. Ensin ajattelin jättää haasteen no.73 kokonaan väliin, koska värimaailma vaikutti ensisilmäyksellä niin haastavalta, mutta loppupeleissä sainkin aikaiseksi ihan kivan sivun. Polkupyörän korjausongelmakin ratkesi pian skräppäykseni valmistumistumisen jälkeen :)


Taustalla on DCWV Mariposa -sarjan haastavana pitämäni paperi, mutta sehän sopi tähän haasteeseen paremmin kuin hyvin. Kannattaa siis säästää vähän vanhempiakin papereita :). 

Aloiti sivun tekemisen levittämällä telalla harmaata akryylimaalia taustalle. Maalin kuivuttua asetin paperille Wycinankasta juuri tilaamani chipboard-kuvion (kiitos Riikan järjestämien ilmaisten lähetyskulujen!) ja suihkuttelin sen ympärille valkoista suihkemaalia. Ihana chipboard-kuviosta jäi näin kiva jälki paperiin, mutta itse kuvion voi vielä käyttää myöhemmin toisessa sivussa. Käytin taustalla myös ensimmäistä kertaa Intohimona skräppäyksestä hankkimiani mica-hiutaleita, ihan kivoja, mutta pitää keksiä niille erilaisia käyttötapoja.


Ulkona on aivan mahtava ilma, mutta käykää siitä huolimatta parhaanne mukaan osallistumassa haasteisiin niin CSI:ssa kuin suomalaisessa Skräppihetket haasteessa. Tässä vielä ohjeet kyseiseen CSI - haasteeseen:

 
Ihastuttavaa kesäpäivää :)

4 kommenttia:

Kiitos ilahduttavasta viestistä!