27.7.2013

Ompeleet ja värikynät skräppäyksessä

Tämän sivun tein toukokuussa CSI -haasteeseen. Värimaailma oli minulle todella hankala, joten ajattelin selättää haasteen maaleilla ilman värillisiä kuviopapereita. Kevään IS:n kurssilta saamani tarvikepakeitin mukana tuli tämä mustavalkoinen paperi, josta toisen puolen käytin minialbumiin (se on muuten edelleen aivan alkutekijöissään), mutta jo silloin ajattelin toisen puoliskon osittaista värittämistä ja käyttämistä skräppisivuun. Otin vähälle käytölle jääneet vesiliukoiset värikynät (Inketense) esiin ja valitsin sieltä haastetta lähinnä olevat viisi väri, joilla lähdi värittämään paperia. Tasoitin värejä lopuksi vielä märällä siveltimellä. Osaa kuviosta piti jatkaa myös taustalla olevalle kraftille tasapainottamaan sivua.


Sivun koristeena käytin sekä aidolla langalla ommeltuja ympyröitä että siirtokuvina olleita feikkiompelita. Ihmeen aidon näköisiä ovat nuo siirtokuvaompeleet. Sivusta tuli aika täyteläinen ja erilainen! Ei taida lukeutua ihan suosikkeihini, mutta mukava oli taas kokeilla jotain erilaista.


4 kommenttia:

 1. Enpä meinannut tunnistaa taustan paperia - näin kuvioimallahan siitä on tullut aivan huikea! Ompelukset ovat toki hienoja myös :)
  Ihana leiska.

  VastaaPoista
 2. Upeita yksityiskohtia, ja todella taitavaa kädentyötä!

  VastaaPoista
 3. Wau, mitä ompeleita ja yksityiskohtia. Huisin hieno työ!

  VastaaPoista
 4. Melkein sanasta sanaan toistaisin edellä olevat kommentit. Upeita leiskoja kautta koko blogin. Todella taitava käsin tekijä ole. :)

  Tulen poikkeamaan myöhemminkin.
  Kiitos itsellesi vielä kommentista.

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!