21.2.2014

CSI ja Scrap365 - 4 yhteistyöhaaste

Osallistun tällä sivulla CSI:n ja Scrap 365 neljänteen yhteistyöhaasteeseen. Ihastuin heti ensinäkemältä haasteen väripalettiin sekä insipraatiokuvaan. Haaste jäi hetkeksi mieleeni muhimaan, kunnes päädyin skräppäämään Atlantin rannalla otetun kuva lapsistani ja siitä miten helposti koko maailma on avoinna heille. Aiheeni ei siis mitenkään sopinut inspiraatiokuvaan ja lähdinkin toteuttamaan sivua vain haasteen värimaailman pohjalta.


Sivu on kerrostettu useista eri kuviopapereista ja taustaan on lisätty tekstuuria myös gessolla sekä Neocolor II vesiliukoisilla akvarellikynillä. Ihastuin kyseisiin kyniin Life Book -kurssin puitteissa. Neocolor II ovat voimakaspigmenttisiä pehmeitä akvarellikyniä ja niitä voidaan käyttää sellaisenaan tai veden kanssa liuotettuna eli ne toimivat oikeastaan hyvin samaan tapaan kuin nykyään niin muodikkaita Gelatos liidut. Neocolor II kyniä myy Suomessa ainakin Tempera.Koristeita lisäilin "evidence" -listan mukaisesti eli sivusta löytyy raaputuskuvia, vellumia, metallia, kukkia sekä jalokiviä. Itse tehtynä koristeena tästä sivusta on tuo metallilangasta taivuttamani sydänjonon.

I was inspired by the challenge immediately after seeing the color scheme. The inspiration picture was also very attractive, but this time I couldn't find the appropriate topic for that. The title of this page is "The whole world is open to you". I used the following elements on the page: flowers, jewels (added to the journal spot), metal, rub-ons and vellum.
1 kommentti:

Kiitos ilahduttavasta viestistä!