27.3.2014

Skräppihetket haaste - käytä mustavalkoista valokuvaa

Melkeinpä kuukausi on vierähtänyt edellisestä päivityksestä, mutta nyt on aika esitellä viimeinen Skräppihetket haasteeseen tekemäni työ DT-tiimiläisen ominaisuudessa. Skräppihetket haasteet todellakin loppuvat tähän ja nyt olisi todella hienoa saada mahdollisimman paljon osallistujia tähän viimeiseen haasteeseen! Aihekin on oikein mukava ja helposti toteutettavissa; "käytä mustavalkoista valokuvaa".


Mustavalkoisia kuvia käytettäessä on helppo valita skräppäyksen värimaailmaksi minkälainen väriyhdistelmä tahansa ja sehän jos mikä on mukavaa. Päädyin käyttämään trampoliinilla otettuja huonolaatuisia ja kaukaa otettuja kuvia, joissa kuitenkin on sitä tunnetta, "elämänriemua", mistä halusin sivun kertovan. Suurensin kuvia reippaasti alkuperäisestä ja leikkasin niistä pois "taustamelun" häiritsemästä. Näin on kiva lähteä toteuttamaan tällaista "fantasiasivua" mixed median keinoin. Taustan olen tehdyt valkoiselle kartongille levittämällä telalla eri sävyisiä vaaleanpunaisia akryylimaaleja sekä gessoa. Käytin taustan elävöittämisessä kuviosaksilla leikkaamiani paperikiehkuroita, ja levitin niidenkin päälle maalia telalla. Osan kiehkuroista poistin maalin levittämisen jälkeen, mutta yksi kiehkura sai jäädä sivuun koristeeksi. Tämän jälkeen tein taustaan akryylimaaleilla sulkakuvioita sabluunan avulla ja lisäsin niiden päälle Disterss Inkeillä värjäämäni sideharson. Sivu sai loppusilauksen erilaisista kukista ja helmistä.

Skräppäämisen riemua kaikille!

7 kommenttia:

 1. Ihana leiska! Mahtavaa mixed media -tekstuuria ja juuri sitä ihanaa elämäniloa. Tykkään! :)

  VastaaPoista
 2. Mahtava fantasiasivu! Todella hyvin toteutettu ja nuo leikatut kuvat on ihania :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja herkkä, mutta samalla riehakas! Mainio sivu :)

  VastaaPoista
 4. Upeaa jälleen kerran!

  Tarttuisitkohan pieneen haasteeseen: http://askartelupoydanaaressa.blogspot.fi/2014/04/faktoja-ja-vastauksia.html

  VastaaPoista
 5. Upea leiska. :) Multa on skräppääminen ja valokuvien kanssa leikkiminen jäänyt kokonaan tuon LifeBook projektin talle - piirtäminen ja maalaaminen vetää tällä hetkellä. Silti tosi kurjaa, että Skräppihetket lopettaa. Inspiroinut niin moneen juttuun.

  VastaaPoista
 6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Zits is a skin condition that impacts almost
  everyone.

  Here is my web-site :: acne medication during pregnancy

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!