14.2.2011

Inspiroidu #146 - Motto, hokema

Tämänkertaisessa Inspiroidun haasteessa piti skräpätä motto tai lempihokema. Aivan täydellisesti osuva haaste, sillä olin jo jonkin aikaa sitten kirjannut ylös pojan käyttämiä lentäviä lausahduksia! Osa lausahduksista on varmasti  hyvinkin tuttuja, mutta joukkoon mahtuu vähän epätavallisempiakin. Ja kaikilla lausahduksillahan on oma hetkensä, jolloin niitä käytetään =)

Twistikin näytti niin kivalta, että piti tulostaa kolmen uutta kuvaa hauskoista pojan ilmeistä. Oli hauska repiä paperisuikaleita ja mukavaa, kun muutama uusi askartelumassasta tekemiäni koristekin löysi paikkansa tässä sivussa.

13 kommenttia:

 1. Kivan näköinen leiska. Itsekin tein joulun aikaan leiskan, jossa kirjoitin noista lapsien jatkuvista lausahduksista. Yksi pojista hoki yhteen aikaan juurikin tuota TOU! sanaa. http://manssu.vuodatus.net/blog/2763279/tyon-jakaminen/

  VastaaPoista
 2. Hauskoja lauseita!Näitä on varmasti myöhemmin hauska muistella. Tykkään noista massakoristeista ja revityistä papereista. :)

  VastaaPoista
 3. Revityt paperit ovat kivat! Ja pitäisiköhän minunkin skräpätä yhdestä hokemasta :)

  VastaaPoista
 4. tosi kivasti twistattu! tässähän on kaikki hurjan kivaa, erityisesti massakoristeet, värit, revityt paperit ja päivämäärä tuolla reunassa. ja lausahdukset hymyilyttää! hyvä kun tallensit, sillä nehän muuttuvat hurjan nopeasti ja näitä "vanhentuneita" lastenkin on myöhemmin kiva lukea.

  VastaaPoista
 5. Ihanat paperit. Lasten lausahduksia kyllä pitäisi itsekin skräpätä ylös, mutta en ole vielä keksinyt miten "peruna"-vitsit voisi koristella (oi ihanat päiväkoti-ikäiset)

  VastaaPoista
 6. Hei himo leiska! Hyvä aihe ja hyvältä näyttää! (Ja jos tekisin nyt "lausahduksia" -leiskan, arvaapa mikä ilmaus siihen päätyisi... ;-)

  VastaaPoista
 7. Hauska ja kaunis sivu! Kivoja nuo massakoristeet.

  VastaaPoista
 8. Kivat lausahdukset ja revinnät! Massakoristeet on tosi pop.

  VastaaPoista
 9. Ihana leiska! Kaikki värit ja asettelut ja... KAIKKI! :) Mutta toi muotoon leikattu paperitausta, nams!

  VastaaPoista
 10. Onpas hauska sivu, jossa kivat värit ja ihania koristeita:)

  VastaaPoista
 11. Mitä enkö mä vielä kommentoinut! Höh, luulin kommentoineeni... Arvaat varmaan että mulle kolahtaa just tuollaset värit ja rosoisuus ja näiden muistojen tallentaminen :)

  VastaaPoista
 12. Hieno on! Tykkään :) Värimaailma on kyllä kovasti kovasti mieleeni.

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!