8.2.2011

Tunnustuksia

Sain Marikalta ihanan blogitunnustuksen. Kiitos Marika, olen tosi iloinen :)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgZWkUJw9WvGDX2Jlt8oxPr14pQaRrtgGmLt4S_rs5cUmJ7MAMQPuAzq2NkMAkKqmHaGpbmC_jhELaXLdL0h5Q3VWZZfoozrtyVXX-B88OZ4LKo8DVJdsHkOzrZGb4mEgstATfulP5HIlhw/s1600/tunnus+3.jpg

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhN53piMo_MtmzGb1WgVr7q-cwT54Nzj6cFJNgvr_OkRUqj1Gorbprh5DfilaLjsOzA38wDqygHt7bkwpOjZSlprpkMhplUswTdHMAajeiprBO8dy1N_RP7o664bv7BYO4tcC-yPd0wNl8G/s1600/tunnus2.jpgJa kuten tähän tunnustukseen kuuluu, kerron seitsemän asiaa itsestäni:

1. Pidän sinisen eri sävyistä
2. Ruokin päivittäin kaksi suloista kissanpentua
3. En pidä kuumista kesäpäivistä (lämpimistä kylläkin, missä se raja sitten meneekin)
4. Pyrin katsomaan Täydelliset naiset maanantaisin
5. Inhoan sekaista keittiötä
6. Syön liikaa suklaata
7. Jouduin hankkimaan silmälasit päätetyöskentelyyn

Tunnustus kuuluu mielestäni kaikille ihanille blogaajille, joihin löytyy linkki sivun oikeasta reunasta!! Monet teistä jo ovatkin tämän tunnustuksen saaneet, enkä siksi ala sen kummemmin laittamaan tunnustusta eteenpäin, mutta teidän kaikkien blogeissa on aina niin ilahduttava vierailla :)

Mieltäni lämmittää myös Inspiroidun kuukauden kilpailun voittaminen. Olen siitä niiiin iloinen :)) Albumia oli tosi kiva tehdä, vaikka siinä paljon työtä olikin. Jäin silloin miettimään, että olisi mukava joskus toteuttaa Viikko elämästä albumit eri vuodenajoista Sannikan tapaan. No nyt projektin on käynnissä kuvaamisen merkeissä ja sitä olisi tarkoitus työstää mm. Intohimona skräppäys- tapahtumassa Marien heittämän haasteen innoittamana. Onko muita Viikko elämästä albumin tekemisestä innostuneita?

4 kommenttia:

 1. En halua tehdä viikko elämästä -albumia, koska olen minialbumilakossa. Tulin onnittelemaan ansaitusta voitosta, joulualbumi on upea! Ja ehkä kohta näemme kissat jossain leiskassa?

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että piristi!

  Onnea myös kuukauden kisan voitosta!
  Se kansi(kin) on ihan mahtava!!!

  VastaaPoista
 3. onnittelut voitosta, joulualbumisi on kyllä upea!

  mulla on yhdestä syysviikosta kuvat otettu ja vähän materiaalejakin varattu, mutta ei se ole edennyt sen pidemmälle, kun aina tulee jotain muuta projektia.. ajattelin yrittää nyt muiden mukana, mutta en ole edes tulostanut/tilannut kuvia, joten heikolta näyttää..

  VastaaPoista
 4. ja lisää piristystä luvassa: arpaonni oli suosiollinen ja voitit värikkääseen kuva-arvoitukseen liittyvän palkinnon! laitatko yhteystidot mulle sähköpostiin: askartelupoydanaaressa@gmail.com
  tai sitten voin toimittaa vuosaareen :)

  kuva-arvoituksen vastaus on nähtävillä blogissani, kiitos osallistumisesta sivun tekemiseen :)

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!