18.3.2011

Pää pilvissä - jalat maassa

Tein tämän sivun muutama viikko sitten hyvin hitaasti mietiskellen ja harkiten, koska halusin tehdä siitä itsestäni kertovan, oman näköisen sivun. Skräppään itsestäni harvoin, koska lapsista riittää niin paljon skräpättäviä aiheita, mutta nyt siis yritin tehdä sivun, mikä pitää sisällään juuri sellaisia elementtejä joista erityisesti skräppäyksessä pidän. Sivu siis kertoo minusta ja siitä miksi valitsin blogini nimeksi juuri Pää pilvissä - jalat maassa.


Sivusta varmaan huomaa että pidän kerroksellisuudesta, pitseistä, ompeleista, helmistä, perhosista sekä kukista (ja varsinkin kaikesta itse näperretystä). Sinisen eri sävyt ovat olleet suosikkivärejäni jo vuosikausia ja värit sopvati tähän aiheeseenkin mainiosti. Otsikkokin tällä sivulla on, mutta embossattu kultainen teksti tummalla taustalapulla näkyy kuvassa valitettavasti huonosti.

Itse pidän sivusta kovasti, mutta näin pulleita sivuja tulen siitä huolimatta harvemmin tekemään niiden tilaa vievän säilytyksen vuoksi. Mikä on sinun suhtautumisesi pulleisiin sivuihin?

9 kommenttia:

 1. Ihana <3<3<3 Tunnistan myös pulleutta aiheuttaneen heppakoristeen! :) Itse teen "pulleita sivuja" hyvillä mielen, koska tykkään nimenomaan kerroksellisuudesta. Digiskräppäys kuitenkin on hyvää vaihtelua, koska teetetty digisivu vie tosi vähän tilaa muihin sivuihin verrattuna :D

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis! Pulleat sivut on ihania ja olet mestari kerroksellisuudessa... Jos sivu ei suosiolla mahdu albumiin, voihan sen vaikka laittaa kehyksiin ja seinälle.

  VastaaPoista
 3. ihana! hieno teksti sinusta ja blogin nimestä! mutta miksi ihmeessä sinisiä sivuja näkee niin harvoin, kun se on niin kaunis ja monikäyttöinen väri.. sinä olet saanut aikaan kaunista sinistä hempeyttä ja upeaa raikkautta! ihailtavaa runsautta, joten kyllähän sinun kannattaa edes välillä tehdä näitä "pulleita sivuja" säilyttämisvaikeuksista huolimatta, kun onnistut niissä niin hienosti. ja jos kerran pidätkin kerroksellisuudesta niin älä siitä luovu!

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis!!! Kaunis journaling. Ihailen, sitä miten osaat tehdä kauniita ja pulleita sivuja, niiden olematta liian täyteen ahdettuja.

  VastaaPoista
 5. Kaunis kuin mikä!
  Taitaa olla vähän kansiostakin kiinni miten se pullea sivu käyttäytyy. Huomasin vain että uudessa kansiossa sivut istui paljon paremmin kuin vanhassa joka ei antanut yhtään periksi taitteen kohdalta.

  VastaaPoista
 6. Hienosti avattu hienoa blogin nimeä, kaunis sivu! Myös mun mielestä runsaat, pulleat sivut on ihania tehdä ja tutkia, mutta muovitaskuun niitä on ikävä tunkea.

  VastaaPoista
 7. Aivan mielettömän kaunis sivu. Kaikki on niin kohdallaan ja tunnelma ihanan herkkä.

  VastaaPoista
 8. Ihanasti olet käyttänyt sinisen eri sävyjä, kuten Maikko jo totesi. Ja mä tykkään noista ompeleista tuolla alla.

  Olen ollut vähän tiukalla linjalla pulleiden sivujen suhteen, mutta löysännyt vähän viimeaikoina. Olen ostanut halpoja post-bound albumeja ja mulla on niitä aika läjä. Niihin kun hankkii leveämmät tapit niin menee jonkun aikaa ennen kuin loppuu albumitila. Mun strategia on usein se, että koitan mennä suht litteällä, mutta jos sivuun tulee yksi paksu koriste, niin samoin tein hyödynnän sitä paksuutta sitten enemmänkin.

  VastaaPoista
 9. Upean runsaasti koristeltu sivu! Mulla on siinä oppimista, ja kun vielä digiskräppään, ei mun sivut ainakaan pullistele. Vois olla ihan kivaa tehdä ihan oikeeta kolmedeetä. Toki paperiaskartelenkin, mutta kolmiulotteisuus on vähässä.

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!