27.3.2011

Inspiroidu #152 - Rutiinit

Eilen launataina kokoontui Stadin skräppäys jo toista kertaa ja kyllä oli taas niin mukavaa skräpättä isolla porukalla. Seuraava kokoontuminenkin on jo tiedossa 7.5. ja tervetulleita mukaan ovat myös kaikki uudet skräppääjät. Lisää infoa tulee löytymään Suskin blogista.

Sain pari leiskaa tehtyä viimeistelyä vaille valmiiksi ja illalla piti vielä vähän jatkaa kotona ja lisätä tähän tämän viikon Inspiroidun haasteeseen otsikko sekä tarinointi. Aiheena on rutiinit ja tämä tuntui kovasti inspiroivan muitakin skräppääjiä. Tapahtumassa on käytössä ompelukone ja sillä sitten huristelin kehyksiä molempien kuviopaperieden päälle. Keltaisen paperin reunat leikkasin uudella Martha Stewartin leikkurillani ja olen tämän käytön perusteella hankintaani varsin tyytyväinen. Itse tekemäni keltaiset kukat löysivät paikkansa tähän sivuun.

Sain tapahtumassa myös viimeisteltyä talvisen Viikko elämästä-albumin, mutta siitä sitten vähän myöhemmin, kunhan saan sivut nidottua yhteen.

11 kommenttia:

 1. oli taas kiva nähdä! ja tämä sivu on ihastuttava, kadehdittavaa koristeen leikkelemistä!

  VastaaPoista
 2. Kaunis sivu! Rosoisuus ja ompeleet <3 Ja tuo reunus sopii kuin nenä päähän =)

  Voi kun pääsisi sitten seuraavaan Stadi Skräppiin, olis taas kiva nähdä livenä.

  VastaaPoista
 3. Ihana sivu! Oli kiva nähdä taasen :)

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtis! Ihanan rosoista, mutta kaunista :)

  VastaaPoista
 5. Tuo rosoreunus näyttää tosi kivalta ja tykkään koristeista!

  VastaaPoista
 6. vau, vau, vau. ihanat värit ja kaikki nuo yksityiskohdat; pienet tähdet, koukerot, ompelukset ja kaikki:)

  VastaaPoista
 7. Mua vieläkin naurattaa toi Hesarin kansi... Ihana roson ja hempeyden liitto!

  VastaaPoista
 8. Revityt kehykset ovat upeat! Ja oikeenko oot oikeesti jaksanut leikata tuon kukkakoristeen paperista (vai lehtiäkö nuo pallerot tuossa heinässä ovat). Ei riittäisi meikäläisen hermot :)

  VastaaPoista
 9. Aivan mahtava! Tuo oksakoriste on tosi hauska! Mietin edelleen että miten te kaikki osaatte repiä noita papereita niin hienosti?? Mä yritän ja yritän, mutta koskaan en onnistu :/

  VastaaPoista
 10. blogissani on sinulle jotain :)

  VastaaPoista
 11. Ihana kahvintuoksuinen tunnelma <3 Kiitos juttuseurasta tapahtumassa! Jaksoit sitten leikellä tota paperia vähän tarkemmin kuin minä ;)

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!