1.4.2011

StazOn - kalvolle leimaaminen&askartelukirppis

Viime viikonloppun Stadin skräpissä Riikka leimaili hienosti kalvolle StazOn musteella. Tästä sekä juuri hankkimistani uusista musteista innostuneena tein omia leimailu kokeilujani myöhemmin kotona. Olen käyttänyt StazOn musteita aikaisemminkin akryylialbumin sekä kalvojen leimaamisessa ja tiesin sen, että sillä leimaamisessa on omat haasteensa. Leimasin tulee erittäin liukkaaksi ja liikahtaa helposti liukkalle pinnalle leimatessa. Lisäksi muste haisee voimakkasti ja huone olisi hyvä tuulettaa leimaamisen jälkeen. StazOneista voi lukea lisää vaikka täältä ja täältä. Kuvassa leimattu väreillä Saddle brown ja Jet black.
.

Itselleni uutena tuotteena kokeilin Stazon Opaque musteita, joista löytyy kivoja vaaleita värejä, kuten tämä kuvassa näkyvä Blush pink (kuvassa valitettavasti näyttää lähes valkoiselta). Pakkauksessa on mukana täyttöpullo ja itselleni yllätyksenä tuli, että mustetyyny oli ostettaessa kuiva, joten se piti heti käsitellä täyttöpullon musteella. Veeruliirulta kuulin viikonloppuna, että mustetyyny kuivuu nopeasti ja pullosta saa olla lisäämässä mustetta useasti. Minulla tästä ei vielä ole kokemusta, mutta tämä selittäisi sen miksi tyynyssä ei ollut valmiiksi mustetta.

Lisäyksenä vielä; StazOn Opaque ei haise juuri ollenkaan ja leimaaminen on huomattavasti helpompaa kuin StazOnilla.


Variston Sinellissä on tulevana lauantaina askartelukirppis! Olen menossa kirppikselle myymään itselleni tarpeettomia tai vahingossa kaksoiskappeleena hankkimiani askartelutarvikkeita. Myyntiin laitan esim. papereiden kaksoiskappaleita useista DCWV 12x12 stackeista (Nana's nursery baby girl, The grade school, All about boys, The once upon a time, Taj mahal, The pocket full of posies jne.), kirkkaita leimasimia, käyttämätön Spellbinders Labels three stanssisetti, uuden In Stitch'z 8x8 circles templaatti jne. Kannattaa tulla katsomaan :)

4 kommenttia:

 1. Tosi hyvältä näyttää tuo vaalea leimausjälki. Pitäisiköhän sittenkin, vaikka olen kuullut samoja juttuja kuin Veeruliiru... Voi ei :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita! :)

  Kirpparille ollaan tulossa :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita tosiaan! Minkä valmistajan tai sarjan leimasin tuo pitsisen näköinen juttu on tuossa alemmassa kuvassa? On tosi kivan näköinen...

  VastaaPoista
 4. Merja; pitsileimasin on Kaisercraftsin kirkkaasta leimasinsetistä :)

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!