21.4.2011

Tytöt ovat ihania

Nämä pari iloista kuvaa ovat odottaneet skräppäystä kauan. Kuvat on otettu tytön 2v synttäreillä, eikä enää yhtään huvittanut tehdä näistä synttärileiskaa, kun sellainen jo on tehtynä (tosin eri kuvista). Sitten sain idean käyttää nämä tyttömäiset kuvat aivan toista aihetta käsittelevään sivuun, siihen että olen niin onnellinen kun minulla on myös tyttö.

Uudet askartelukirppikseltä ostamani Websterin paperit olivat polttelleet jo jonkin aikaa ja näihin kuviin ne sopvat väreiltään täydellisesti. Yhdistelin kahta Webstersin paperia valkoisen kartongin kanssa ja Marthan leikkurit pääsivä taas käyttöön. Isot pahvikirjaimet tuunasin maalilla sekä leimaamalla. Paperin alareunassa oli valmiiksi teksti "classic story", mikä sopi tähän aiheeseen niin mainiosti (eikö vaan?), mutta se jäi harmillisesti osittain toisen paperein alle, joten lisäsin kuvan päälle sanan classic . Hauska sattuma näissä papereissa oli myös se, että minulla on alemmassa kuvassa aivan samanlainen pään asento ja ilme kuin vieressä olevalla isommalla kiinalaisella patsaalla. Kuvitelkaapa vaan minulle patsaan ilme, hi.


Ja tasapuolisuuden nimissä nyt pitäisi tehdä sivu myös siitä, että pojat ovat ihania ;)

6 kommenttia:

 1. Otsikko on hienon näköinen, pitänee skräpistää tuo leimaamisidea ja kokeilla joskus :)

  VastaaPoista
 2. Tasapuolisuus ennen kaikkea! :-) Suloisen tyttömäinen sivu.

  Mutta jokos julkaisit Viikkosi elämästä? En ole ainakaan huomannut...

  Ja jep, kukat olivat itsetehtyjä, netistä löytyneen ohjeen perusteella. Ohjeeseen ei päässyt enää, laitoin oman postaukseni kommentteihin pienen yhteenvedon kukkien tekemisestä.

  VastaaPoista
 3. Joo, pojat(kin) on ihania! ;)

  Tytöt on kyllä siitäkin kivoja, että tyttösivuja skräpätessään voi käyttää noin ihkuja matskuja ja tehdä jotain oikein kaunista je hempeää niin kuin tämä sivu :)

  VastaaPoista
 4. Sannika: en ole vielä julkaissut Viikko elämästä albumiani, mutta tulossa on...

  VastaaPoista
 5. Ihan järjettömän kaunis ja suloinen leiska!!

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!