22.7.2011

Art journaling

Olen muutamia kertoja elämässäni yrittänyt pitää päiväkirjaa, mutta se ei vaan ole ottanut onnistuakseen eli ei selkeästi ole mun juttu. Välillä kuitenkin tuntuu siltä, että olisi hyvä laittaa omia ajatuksia paperille, mutta skräppääminenkään ei oikein tunnu minun kohdallani siihen sopivalta. Art journalingista olen ollut tässä mielessä kiinnostanut jo jonkin aikaa ja kun huomasin Christy Tomlinson kurssin päätin lyhyen mietinnän jälkeen osallistua siihen. Kurssilta sai monenlaisia kivoja tekniikkavinkkejä ja olen varsin tyytyväinen kurssiin antiin. Kurssi houkutti hankkimaan monenlaisia uusia aineita ja välineitä, mutta ainakin toistaiseksi olen vielä pärjännyt aiemmin hankkimillani, jeee ;-).

Suunnitelmissa on tehdä art journaling silloin, kun on hyvä mieli tai sapettaa tai kun on muuten vaan tarve purkaa omia ajatuksiaan paperille, sekä myös silloin kun tekee vaan mieli silputa, repiä, maalata, piirtää ja töhriä. Tärkeänä pointtina minulle on, että tekeminen olisi sekä rentoa että rentouttavaa. Hankin tätä tarkoitusta varten kierrekantisen vihon, mihin on sitten hyvä mm. testailla uusia tekniikoita ja siitä on myös helppo poistaa tarvittaessa sivuja (täysin epäonnistuneet kokeilut, sekä sitten jos vihko uhkaa tulla liian paksuksi). Aloitin art journalingin helposta ja kevyestä aiheesta, sillä pidän kovasti keväästä ja taidan olla aikalailla kevät ihminen. Jatkossa pitää miettiä tarkemmin mihin tekstin kirjoittaa, mutta tässä siis ensimmäinen jonkin aikaa sitten tekemäni art journaling.

10 kommenttia:

 1. hyvä idea ja hurjan kiva sivu!

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis sivu! En ole ennen kuullutkaan art journalingista, pitänee vähän googlettaa :)

  VastaaPoista
 3. Hyvännäköistä, olet kyllä ottanut hienosti omaksesi sekatekniikan! Nuo sydänkukkaset ja jonkinlainen verkko puunrungon takana vaativat ihan lähempää tarkastelua. Kivaa että olet löytänyt art journalingin ilot, minulla on vasta vihko varattuna, mutta ei siihen ole juuri mitään vielä tapahtunut.

  VastaaPoista
 4. Kiehtovan näköinen ja herkulliset värit!

  VastaaPoista
 5. Noin ihanaan kirjaan tekee mieli varmasti kirjoittaakin!

  VastaaPoista
 6. Kaunis sivu ja hyvä idea! Ihania nuo sydänkukat.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihastuttava:) Puu, lintu, sydänkukkaset, oih!

  VastaaPoista
 8. Todella kaunis sivu. :) Vitsit kun osaisi itsekin...

  VastaaPoista
 9. mukavaa, että joku muukin löytää art journalingin

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!