17.7.2011

Inspiroidu #168 - Taivas

Haaste: Tallenna pala taivasta kirjaimellisesti tai kuvainnollisesti. Lähesty aihetta puhtaasti auringonlaskun muodossa tai vie ajatus hieman syvemmälle.

Ensin haaste tuntui hankalalta, mutta sitten päädyin tekemään sivun taivaan :) Olen aina ihaillut muiden skräppisivuissa olevia pilviä ja nyt sain hyvän syyn laitaa pilviä omaan sivuuni. Lisäsin taivaalle myös lintuparven leimaamalla valkoisella akryylimaalilla ja suihkuttamalla taivalle kahta sinistä väriä. Linnut tulivat huonosti esiin vaaleasta taustasta, joten piirtelin vielä niiden ääriviivoja sekä lisäsin varjoja. Revityt paperit tuntuivat sopivan sivuun paremmin kuin siististi leikatut suikaleet eikä huonosti siirtyneet jalkapallo rub-onitkaan enää niin harmitaneet, vaan oikeastaan sopivat sivun rosoisuuteen.

8 kommenttia:

 1. ooh, nyt on kyllä niin mun mieleinen sivu! aivan ihanat värit ja mahtava asettelu, revityt suikaleet näyttää todella upeilta ja taivas lintuineen on niin hienosti ideoitu sekä toteutettu. mahtavaa poikamaisuutta. ja jalkapallon pelaaminen siirtyy kauniisti lintujen viemänä "taivaaseen"..

  VastaaPoista
 2. Upeat linnut! Ja koko leiska!
  Oranssi ja sininen sopii tosi hienosti yhteen:)
  Ja revityt reunat...nam!

  VastaaPoista
 3. Ihanan roisoinen sivu sopii aiheeseen! Ihan mahtavat noi revityt paperisuikaleet!

  VastaaPoista
 4. Xingiä matkien, kaunis!

  VastaaPoista
 5. Tämä on tosi hieno! Suloiset pilvet ja ihana tuo lintuparvi. Revityt paperit toimii sivussa loistavasti:)

  VastaaPoista
 6. Ihan älyttömän hiano toi lintuparvi ja aina kiva kun yhdistetään räikeämpi väri herkempään. Mielenkiintosia yhdistelmiä :)

  VastaaPoista
 7. Tykkään asettelusta, väreistä ja ideasta. Tosi kiva leiska!

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!