4.11.2011

Taitavat kädet

Tämän sivun tekemiseen löytyi inspiraatio Somerset Memories lehdestä. Tykkään muuten lehdestä ihan hurjasti ja on harmi, että se ilmestyy vain kaksi kertaa vuodessa. Lehti on hyvin erilainen muihin skräppäystä käsitteleviin lehtiin verrattuna ja työt ovat selkeästi artsympia (niissä on käytetty paljon mm. erilaisia maaleja). 

Niinpä minäkin aloitin tämän sivun tekemisen levittämällä gessoa taustapaperille rauhoittaakseni Basic Greyn voimakaskuvioista paperia. Piirsin tytön käsien ääriviivat paperille ja vahvistin ne vielä ompelukoneella sekä lisäsin niihin gessoa. Yleensä tulee tallennettua vauva-aikaiset kädet ja jalat, mutta nyt on sitten 6 vuotiaankin käsien malli ja koko tallennettuna. Sivussa on koristeena Belgiasta kokeiluksi ostamiani Priman Resistant canvas-kuvioita, joita on tarkoitus värjätä misteillä mieleisensä väriseksi. Koristeiden resist-kuvio jää värjäämisen jälkeen näkyviin valkoisena. Ihan kivoja korsteita, kun tykkään yleensäkin canvaksen tekstuurista, mutta huonoa näissä oli se, ettei liimapinnan taustapaperi lähtenyt irti sitten millään ja jouduin limaamaan ne sellaisenaan.
Huomenna 5.11. on taas tilaisuus skräpätä isommalla porukalla Stadin scrapissä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja tunnelma paikan päällä on ollut aina loistava. Lisää tietoa tapahumasta löytyy Suskin blogista.

8 kommenttia:

 1. Upea! Ihanan pehmeät värit!

  VastaaPoista
 2. kaunis ja ihanan tunnelmallinen sivu, värien pehmentäminen toimii hyvin! toisitkohan lehden näytille, sillä vaikuttaa kiinnostavalta?

  VastaaPoista
 3. Kaikkea ihanaa! Aivan suloinen sivu!

  VastaaPoista
 4. maikko: en pääse huomiseen tapaamiseen, mutta joulukuussa sitten tuon lehden näytille :)

  VastaaPoista
 5. Mahtava sivu! Upea tuo kuvien käyttö, tulee jotenkin kolmiuloitteinen vaikutelma, wau!

  VastaaPoista
 6. Tosi ihana idea piirtää kädet :) Ja nuo perhoset ovat tosi kauniit!

  VastaaPoista
 7. Tosi hieno sivu! Ihanat koristeet ja kuva leikattu kivasti!

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!