14.1.2012

Kurssilla aloitettua

Osallistuin kahdelle Celine Navarron kurssille viime syksyn scraptasticissa ja toisella niistä tehtiin tämä inspioiva "vihkonen". Sain vihkosen vihdoinkin valmiiksi ja siitä tuli juuri sopiva annettavaksi lahjana äidilleni. Kurssin pitäjälle täytyy antaa täydet pisteet. Pidän kovasti hänen ideastaan yhdistää kaksi sivua masking tapella pieneksi vihoksi. Kannet on tehty kraft-kartongista ja koko on suurinpiirtein A4. Pidän kovasti näistä hillityn rauhallisista kansista.
Vihona avatessa sisältä paljastuukin ihan erilainen maailma. Voimakkaat värit ja mustavalkoiset kuvat toimivat hyvin yhteen ja pidän tästä kontrastista sekä yllätyksellisyydestä suhteessa kansiin. Sisältä löytyy kaksi taskua ja toiseen niistä on sujautettu itse värjäämiä tageja, joiden toiselta puolelta löytyy tarinointia. Toisessa taskussa on itse kokoamani pieni minialbumi täynnä kuvia. Koristeena käytin muutakin kuin mitä työpajan pakista löytyi.


5 kommenttia:

 1. Ihana kirja! Kauniit kannet, mutta mitä ihanaa sisältä paljastuikaan, wau!

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana ja upeet värit ja koristeet! Ja hyvä idea laittaa yhteen taskuun vielä pieni kuvia sisältävä minialbumi :)

  VastaaPoista
 3. Tästä tuli hieno! Ihanaa väriloistoa sisällä. Koskahan saisin omani valmiiksi...

  VastaaPoista
 4. Ihana idea, erillinen minialbumi aivan nerokas! Itsellä monta minialbumia suunnitteilla, josko tätä hyödyntäisi johonkin. Kiva ero kansien ja sisällön värien kanssa.

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!