7.1.2012

Traditio

Piparkakkutalon tekemisestä on tullut meille joka jouluinen tarditio. Lapset saavat tehdä ja koristella omat piparkakkutalonsa sekä nauttia niiden hajoittamisesta ja syömisestä heti joulun jälkeen. Tämän vuotiset talot ovat jo menneet parempiin suihin.

Nautiskelin pitkään tämän sivun tekemisen kanssa ja mieleinen siitä tulikin! Pidän hurjasti sivun väreistä, ovathan paperit suosikkieni Basic Greyn ja Webster's Pagesin valikoimista. Pienet papereista leikatut yksityiskohdat ja ompleet sekä erilaisten maalien ja maksien käyttäminen taustassa tuntuva kaikkein omimmilta tällä hetkellä. Sivu on tehty jälleen Fiskarettes DT-työnä, joten lisää sivun tekemisestä voi lukea Fiskarettes-sivustoilta, mutta toki otan ilomielin kommentteja vastaan tännekin :)13 kommenttia:

 1. Aivan ihana sivu. Niin runsas ja herkkullisen värinen. Tuo piparkakkutalokoriste ja bambit on niin söpöt

  VastaaPoista
 2. ihan mahtava! tausta, kerroksellisuus ja asettelu kolahtavat. piparkakkutalo bambeineen ja ommelsavuineen ihastuttaa. väritkin sopivat aiheeseen loistavasti. herkullinen kokonaisuus!

  VastaaPoista
 3. Tosi paljon yksityiskohtia - upeaa katseltavaa! Ja piparkakkutalot näyttävät kyllä herkullisilta :D

  VastaaPoista
 4. Aivan mieletön leiska!! Siis ihania yksityiskohtia ja tunnelma on aivan taianomainen <3

  VastaaPoista
 5. Joo tää on vaan niin hieno! Värit ja yksityiskohdat purevat, mutta asettelu on kyllä mun mielestä tässä sivussa ihan loistava. :)

  VastaaPoista
 6. Todella herkullinen ja raikas! Ihanan valoisa!

  VastaaPoista
 7. Kävin tätä jo aiemmin ihailemassa, mutta en ehtinyt kommentoimaan. Oli kuitenkin palattava uudelleen ihailemaan kaikkia yksityiskohtia ja kaikkea tätä upeutta,wau!

  VastaaPoista
 8. Tämä sun käyttämäsi tyylisi on niin ihana.

  VastaaPoista
 9. Oon käyny kattelemassa tätä ennemminkin, mutta ilmeisesti on unohtunu kommentoida!

  Tässä on jotenki ihana fiilis! Näyttää näperretyltä, mutta erittäin kauniilta sellaiselta! <3 Tätä voi ihailla kauan aikaa! Ja hiplailla kanssa! :)

  VastaaPoista
 10. ihana ihana! tuota talokoristetta tekisi mieleni kokeilla itsekin. bambit ovat aina suloisia. monenmoista ihanaa yksityiskohtaa ja näperrystä olet tähän saanut. tosi onnistunut kokonaisuus!

  VastaaPoista
 11. Onpa magee sivu! Hienot talot, syötävät ja paperiset :)

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!