15.8.2012

Gessoa, kuusikulmioita ja vellumia

Kesälomat alkavat olla ohi ja on aika aktivoitua arkiseen aherrukseen. Blogia on tullut päivitettyä harvakseltaan, vaikka muutaman sivun olenkin saanut tehdyksi. Tietokoneen ääressä istuminen ei vain ole tuntunut houkuttelevalta.

Inspiraation kesän aikana tekemiini sivuihin olen saanut lähinnä Summer Campista. Kurssi on ollut mielenkiintoinen ja se on saanut minut kokeilemaan tekniikoita, joita ei ole aikaisemmin tullut kokeiltua. Tämän sivun lähtökohtana oli tehdä tausta gessolla, papreista leikatuilla kirjaimilla tai muodoilla ja suihkemaaleilla. Kiinnitin taustalle eri kokoisia kuusikulmioita ja sivelin päälle gessoa, ehkä vähän turhan runsaastikin, sillä suihkemaaleista ei tuntunut jäävän riittävästi väriä taustaan. Lisäsin sitten taustaan värejä kissankilmämusteillani, sillä kuultopaperille tulostamani kuva kaipasi mielestäni voimakkaita värejä. Nyt olen väreihin tyytyväinen. Värit ja kuviot heijastuvat kivasti kuultopaperin läpi.

Celinen mallityössä koristeet oli tehty leimaamalla ja ajattelin noudattaa tätä linjaa. Leimakuvien leikkaaminen irti paperista oli aikaa vievää puuhaa, mutta lopputuloksesta tuli mukavan erilainen.Kuva on otettu nelisen vuotta sitten ja se on yksi suosikeistani tuolta ajalta. Oli ihana fiilistellä kuvan ja tarinan kirjoittamisen kanssa. Tarina kun on tavallaan saanut luontaista jatkoa ajan kuluessa. Ei meillä siis oikeasti huippumallia ole :) Tässä vielä kuva taustasta ennen kuvan ja koristeiden lisäämistä.11 kommenttia:

 1. Huisin ihana sivu! Ja pohja on ihan uskomattoman upea! <3

  VastaaPoista
 2. Upeat värit ja todella söpö (ja nätti) kuva!!! <3

  VastaaPoista
 3. Upeita värien liukumia taustassa! Veikeä kuva myös, ymmärrän miksi se on lemppari :-)

  Onko tuo riikinkukon sulka oikea, paperissa vai mikä? Hieno yksityiskohta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulka on painettuna Webster'sin kuultopaperiin ;) En olekaan aikaisemmin oikein keksinyt näille kuultopapereille käyttöä.

   Poista
  2. No nytpä keksitkin saman tien loistavan tavan käyttää kuvioituja kuultopapereita. :-) Hieno on toisellakin katsomalla!

   Poista
 4. Tämä on upea!Ihanat värit ja kivasti näkyvät
  kuultopaperikuvan läpi. Pidän myös ideasta käyttää
  kuusikulmioita.

  VastaaPoista
 5. Ihana sivu! Mahtava tausta ja hieno kuultopaperikuva. Tykkään!

  VastaaPoista
 6. Upea kokonaisuus. Tykkään utuisista mutta vahvoista väreistä ja kuultopaperista sekä isosta kuvasta!

  VastaaPoista
 7. Tosi hieno ja upeat värit <3

  VastaaPoista
 8. Upea! Pohja näyttää hienolta ja kuva kuultopaperilla on mielettömän hyvän näköinen.

  VastaaPoista
 9. Ihana tausta ja tekniikka! Kuultopaperilla tulostettu kuva on upea.

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!