31.8.2012

The big balloon

Viime lauantai Intohimona askartelussa kului pitkälti kauppoja kierrellen, tarjolla olevia työpajoja ja demoja tutkaillen sekä tietysti tuttujen kanssa kuulumisia vaihdellen. Yhtä sivua aloittelin tapahtumassa, mutta vasta kotona illalla inspiroiduin tekemään taustan tähän sivuun. Bongasin linkin tähän tekniikkaan Amalian sivuilta. Levitin siis violetille kartongille eri värisiä akryylimaaleja ja annoin niiden kuivua ennen seuraavaa vaihetta. Leimasin taustaan sekalaista tekstiä vesileimamusteella, ripottelin päälle kirkkasta kohokuviointijauhetta ja sulatin vesileimaan kiinni jääneen jauheen kuumailmapuhaltimella Päälle levitin ohuen kerroksen valkoista gessoa, jota ohensin vielä pyyhkimällä kostealla pyyhkeellä. 

Tein myös toisen taustakokeilun mustalle kartongille ja kohokuvioinnin päälle levitin mustaa gessoa. Siitäkin tuli ihan kivan näköinen, mutta tämä tausta sopi paljon paremmin Taiteiden yössä otettuun valokuvaan, missä tytöt ovat ison muovipusseista tehdyn "ilmapallon" sisällä. Lähdin siis tavoittelemaan urbaanin yön fiilistä.


Ostin Intohimona askartelusta muutaman kirkkaan värisen ja peittävän kokokuviointi- eli embossausjauheen ja niistä keltainen ja violetti pääsivät heti tässä sivussa käyttöön. Tuputin vesileimasinmustetta punchinellan läpi ja sirottelin päälle kohojauheita. Kuvan taustalla olevat talot olen värittänyt Distress inkeillä ja leikannut irti Priman vesiväripaperista.


Tarkoitukseni oli alunperin osallistua tällä sivulla Skissedillaan 172 luonnoshaasteeseen, mutta en enää millään saanut itsestäni irti sunnuntai-iltana, että olisin kuvannut ja päivittänyt sivun blogiini. No parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

5 kommenttia:

 1. Upeasti olet tavoittanut urbaanin yön fiiliksen! Kaunis ja tunnelmallinen!

  VastaaPoista
 2. Ihanan rouhea tausta! Hyvin urbaani fiilis!

  VastaaPoista
 3. WAU!!!! mahtava sivu!! =)

  ...oli kiva tavata ia:ssa... =)

  VastaaPoista
 4. UPEA! Tykkään! Kiva, että tekniikka vinkki on päässyt kokeiluun :)

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!