29.9.2012

Intohimona askertelu: Samat materiaalit -haaste

Intohimona askartelu -tapahtumaan liittyvää juttua vielä riittää :). Hankin tapahtumasta Samat materiaalit -haastepaketin ja tällainen sivu niistä sitten syntyi. Materiaaleista riittäisi kyllä vielä sivuun jos toiseenkin.


Materiaalien värimaailma näytti ensisilmäyksellä varsin haastavalta, mutta aikani tutkailtuani päätin käyttää Basic Grayn kuviopaperissa ripauksena olevaa pinkkiä sekä punaista. Leikkasin näistä kohdista yhden viirisuikaleen sekä suikaleen rosettiin. Samaisesta BG:n paperista on myös leikattu oikeassa yläkulmassa oleva kukka ja lehdet. Värjäsin paketissa olleet pienet paperikukat sekä tagit tähän värimaailmaan sopiviksi.


Pakkauksessa oli stanssattu pahvikuvio, jota ensin käytin leimaamiseen. Leimasin vihreällä akryylimaalilla lehtikuvioita taustaan ja sen jälkeen pahvikuvio olikin sopivan värinen käytettäväksi koristeena sivussa.

Pakkauksen ihanat metallilehdet jäivät vielä käyttämättä, mutta en viitsinyt niitä väkisinkään tähän sivuun tunkea. Niille pitää keksiä pikimmiten käyttöä etteivät pääse unohtumaan.

6 kommenttia:

 1. Hieno asettelu! Upea kuva! Todella kauniita koristeita, tunnelmallinen:)

  VastaaPoista
 2. Ihana sivu! Mahtava asettelu <3

  VastaaPoista
 3. WAU - hyvin erilainen mitä olisi voinut ensisilmäyksellä tuosta paketista tulla. Hieno idea värjätä materiaaleja.

  VastaaPoista
 4. Tämä on kyllä niiiiin kaunis sivu! :)

  VastaaPoista
 5. Wau, upea sivu!! Kiitos kun osallistuit haasteeseen!

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!