23.9.2012

Vuoroin vieraissa - haaste #1

Oletko huomannut, että Vuoroin vieraassa -sarjan esittelyihin liittyy nyt myös skräppäyshaasteita? Minä inspiroiduin heti ensimmäisen skräppäjän Maikkon tyylistä ja osallistun tällä sivulla vv -haasteeseen #1.

 
Halusin käyttää sivussani samaa Jenni Bowlinin muotopaperia kuin Maikko ja hyödyntää siinä olevia numeroita listan tekemiseen. Leikkasin paperista suikaleita, joiden reunat ressasin rosoisiksi ja liimasin ne muiden kerrosten päälle. Maikkon tekemästä sivusta inspiroiduin myös käyttämään vellumia, maaleja sekä tekemään gessolla ja maskilla tähtiä.
 
 
Koristeeksi tein kuvan alle pari kukkaa. Kukan terälehdet on leikattu kirjan sivusta piparileikkurilla ja kerrokset on sidottu yhteen leipurinnyörillä (viillot vastakkaisissa piparin reunoissa).
 
Ensi viikon aikana on mahdollista osallistua vv -haasteeseen Riikan innoittamana. Käykäähän osallistumassa!
 
 

5 kommenttia:

 1. ei vitsit tuon muotopaperin suikaloiminen on hauska idea! paljon ihania yksityiskohtia, esimerkiksi nuo piparikukat <3

  VastaaPoista
 2. Upea sivu ja paljon hienoja yksityiskohtia ja tekniikoita! Kiitos osallistumisestasi :)

  VastaaPoista
 3. Mainio sivu ja ihanat nuo kukat! Väriyhdistelmä on raikas ja reipas!

  VastaaPoista
 4. Ihana sivu! Tosi kiva tuo samaisen paperin suikalointi-idea. Kiva kun osallistuit!

  VastaaPoista
 5. Haha, voisin tulostaa tämän sivun, vaihtaa valokuvan ja laittaa meidän lasten albumeihin! Täydellinen lista muuten paitsi meillä ei ole purentarautoja ;-)

  Tosi kivoja yksityiskohtia, varsinkin itse tekemäsi kukat.

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!