28.10.2012

Finnabair - Splash workshop

Osallistuin Belgiassa myös toiselle Finnabairin kurssille Splash. Aikaa kurssilla oli vain kaksi tuntia, joten ehdin tuona aikana saada valmiiksi vain taustan ja kiinitettyä kuvan sekä sen alle muutamia paperisuikaleita ja stanssattuja kuvioita. Taustalla oli tarkoitus toistaa samaatyypistä kuviota niin stanssattujen kuvioiden, kuin niiden leikkausjätteiteiden ja maskina käyttämisen muodossa. Täältä löytyy Finnabairin omaa kerrontaa kyseysestä kurssista.
 
Fnnabair kehotti tekemään taustan rennolla otteella enempiä ajattelematta ja tekeminen olikin todella hauskaa. Taustaa työstetiin niin kohojauheilla embossaamalla  kuin roiskimalla teetä sekä Distress Staineja. Taustaa kuvioitiin myös musteilla stanssattuja kuvioita maskeina käyttäen sekä leimaamalla. Teen käyttäminen skräppäyksessä oli minulle ihan uusi juttu ja ihastuin siihen kovasti. Tulette taatusti näkemään teellä roiskittuja sivuja tässä blogissa jatkossakin :)


Sivun koristeleminen jäi siis minun osaltani kotona tehtäväksi. Käytin koristeluun pääosin kurssilta saadun pakin tarvikkeita ja voi miten helppoa skräppääminen onkaan, kun joku toinen on puolestani valinnut sivuun käytettävät materiaalit. Kurssien ja valmiiden materiaalipakkien jälkeen minun on aina vaikea siirtyä skräppäämään omien varastojen tarvikkeista. Tuntuuko sinusta koskaan samalta?

Sivun koristelussa näyttelevät pääosaa Priman resista canvas kukkat, jotka värjäsin suihkemaaleilla ja Distress Staineilla, sekä tietenkin metalliset koristeet (onhan kyseessä Finnabairin kurssi). Canvas kukista tuli sen verran kivoja, että ajattelin kokeilla niiden valmistamista itse stanssamalla canvaksesta ja leimaamalla. Nähtäväksi jää onnistuuko. Onko kenelläkään kokemuksia?


 

6 kommenttia:

 1. Voi, kuinka kiva! Rohkeita värejä ja rentoa meininkiä. Tykkään hurjasti!

  VastaaPoista
 2. Upea leiska! Tosi kiva nähdä mitä muilla kursseilla tehtiin : ) Tästä pitää ehdottomasti kokeilla tuota stanssatun kuvion ensin maskina käyttämistä ja sitten itse kuvion lisäämistä sivuun.

  Itse sain tänään kuvattua kaikki reissun tuotokset, saa nähdä milloin ehdin postaaamaan... onneksi tänään on yksi ylimääräinen tunti käytettävissä!

  VastaaPoista
 3. Todella ihan sivu! Mahtavia värejä ja taustassa on ihanaa leikittelevyyttä!

  VastaaPoista
 4. Great LO! Love all colours!
  Magda :)

  VastaaPoista
 5. Ihana! Minustakin teellä roiskinta oli kivaa, ja nuo kanvaskukat. Täältä pukkais muuten tunnustusta...

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!