30.11.2012

Iris Babao Uy - Watercolor technique Workshop

Aika on taas päässyt vierähtämään edellisestä postauksesta, vaikka kerrottavaa riittäisi vielä syksyn Belgian kursseiltakin. Jotain pientä käsillä tekemistä olen puuhastellut arjen kiireiden keskellä, mutta blogiin asti en vaan tahdo niitä saada. Liekö syynä tämä syksyn pimeys vai mikä, mutta nyt maa on saanut ylleen valkoisen vaipan ja pirtsakkaa pakkastakin on luvassa.

Osallistuin Scraptasticissa Iris Babao Uy:n kolmelle kurssille, sillä pidän hänen herkästä ja runsaasta tyylistään, sekä hänen tavastaan käyttää erilaisia mixed media tuotteita. Niistä erityisesti halusinkin oppia enemmän hänen kursseillaan. Ensimmäisen kurssin aiheena oli vesiliukoiset värit, joilla tehtiin taustaan väriä ja ilmettä. Kurssilla tehtiin sekä canvas että yksi leiska, ja molemmissa töissä taustan käsitteleminen aloitettiin ruiskuttamalla taustaan runsaasti vettä ja sivelemällä siihen vesiliukoisia "vahavärejä". Canvaksen taustaan innostuin valuttelemaan ja sekoittamaan värejä keskenään. Koristeet molempiin töihin löytyivät kurssin pakista.Leiskan tausta kuivatettiin ensin hyvin, jonka jälkeen taustalle roiskittiin Distress Staineilla. Melkoinen muoti-ilmiö tämä stain ja nimenomaan niillä roiskiminen! Roiskitaankohan niillä vielä kahden vuodenkin päästä, mitä luulette? Erilaisia käyttötapoja varmasti kuitenkin löytyy.


Kaikilla Iriksen kursseilla oli poikkeuksellisen rauhallinen ilmapiiri eikä kenelläkään tuntunut olevan suurta tarvetta rynnätä varaamaan pöydällä olevia tarvikkeita. Oliko se vain sattumaa vai oliko Iriksen rauhallisuudella niin suuri vaikutus kurssille osallistujiin?

5 kommenttia:

  1. Molemmat niin ihania!! Leiskassakin niin huiman hieno tausta - pitäisiköhän kokeilla itsekin?

    VastaaPoista
  2. Ihania kumpikin! Tuo sivukin on kuin sadusta, niin idyllinen:)

    VastaaPoista
  3. Todella upeita, sormet syyhyäis tekemään. Mulla on canvasta joten sitä pitää kokeilla, roiskiminen on ihanaa vaikka millä, Staineja mulla on ollut listalla mut ei vielä ole ehtinyt ostamaan niitä, ehkä lomalla ehdin joka alkaa virallisesti huomenna.

    VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!