6.3.2013

C.S.I. -haaste no. 52Blogin päivittäminen on ollut huonoilla kantimilla joulukuusta lähtien, kun bloggerin kanssa tuli ongelmia, enkä pystynyt enää lisäämään kuvia blogiin. Onko muilla bloggerin käyttäjillä ollut samanlaisia ongelmia? Mitään astuksia en ollut mennyt muuttamaan ja vapaata tilaakin näyttää olevan vielä reilusti jäljellä. No, ei auttanut kuin jäädä odottamaan, että bloggeri palautuisi entiselleen ja tapahtuihan se :) Laitan nyt sitten tänne joulu- ja tammikuussa tehtyjä muutamia skräppäyksiä.

C.S.I.(color, stories and inspiration) -haasteet ovat minusta todella inspiroivia ja kivoja. Olen osallistunut muutamaan haasteeseen (nyt kun vihdoin osaan ladata sivujani sinne, heh) ja haasteet ovat todella inspiroineet minua käyttämään erilaisia väriyhdistelmiä. Haasteet ohjaavat myös mukavalla tavalla käyttämään erilaisia materiaaleja ja tarinoimaan. Suosittelen kokeilemaan!

Tällä skräppäyksellä osallistun C.S.I.:n haasteeseen no 52. Skräppäys pääsi ilokseni On the watch listalle (kuten myös muuten tämä skräppäykseni). Ihanasti lämmittä mieltä tällainen pienikin onnistuminen :)Tässä vielä tarkemmin haasteen ohjeet:2 kommenttia:

  1. Onnittelut CSI-huomionosoituksesta. Tämä sivu sen tosiaan ansaitsi!
    Minullakin oli Bloggerin kanssa murheita, mutta ne esiintyivät vain Internet Explorerin kanssa. Kun käytin selaimena Firefoxia tai Chromea, kaikki pelitti kuten ennenkin. Itse asiassa olen nyt siirtynyt Blogger-jutuissa kokonaan Firefoxin käyttäjäksi, koska sillä pystyy lataamaan monta kuvaa kerralla!

    VastaaPoista
  2. Ihana sivu, tosi kivasti käytetty kultaisia sävyjä! :) Itsekkin pitäisi joskus selvittää ja keskittyä siihen miten CSI toimii niin voisi sinekkin joskus skräpätä :)

    VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!