14.3.2013

Skräppihetket haaste #4

Uusi Skräppihetket haaste on julkaistu tänään ja aiheena on skräpätä jostain mielialasta. Neulomisella on minuun uskomattoman rauhoittava vaikutus ja sitä olenkin tehnyt tänä talvena ahkerasti. Mieli on levännyt ja kivoja asusteita on syntynyt. Skräppisivustakin tuli aiheensa mukaan rauhallinen :)

 
Sivu koostuu useista paperikerroksisa ja onhan mukana pala ihanaa Hamblyn kalvoakin. Perhosen siivet ovat peräisin tytön rikkoutuneesta hiuskoristeesta.
 
Olen jälleen yrittänyt järjestää askartelutarvikkeitani järkevämmin, jotta sivuun sopivat elemnentit löytyisivät helpommin. Järjestelyn kohteena ovat tällä kertaa olleet mm. siirtokuvat. Muutama siirtokuva löysikin heti tiensä tämän sivun taustalle.


Pidän kovasti tästä  Ek Successin boordileikkurista . Sillä leikatessa ylijäämänä jää pieniä ympyröitä ja nyt ajattelin hyödyntää myös ne ompelemalla ympyrät ompelukoneella ketjuksi.

 

7 kommenttia:

 1. Kaunis sivu ja hieno aihe! Ihanat nuo pikkuympyrät ommeltuna:)

  VastaaPoista
 2. Hurjan kaunis ja tosiaan rauhallinen, vaikka kuvioita on monia! Ihana kokonaisuus!

  VastaaPoista
 3. Riikan kanssa aivan samaa mieltä: Rauhallinen ja kaunis sivu. Silmä myös osui tuohon mustavalkoiseen, leikattuun palloboordiin - kiva nähdä tätä kuviota sivulla :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan kaunis sivu! Runsas mutta rauhallinen. Sulla on taito hyppysissä!

  VastaaPoista
 5. Ihana aihe ja niin kaunis sivu kaikkine kerroksineen ja yksityiskohtineen :)!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana sivu! Värit on todella kauniit yhdessä :)

  VastaaPoista
 7. Upea kokonaisuus ja hyvät vahvat värit

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!