11.4.2013

Skräppihetket #6 - Tulkitse lukemasi kirja

Taas on tullut uuden Skräppihetket haasteen aika. Aiheena on tulkita jokin kirja tms. Haasteeseen liittyy myös vierailevan DT:n Riikan tekemä luonnos, mitä voi käyttää inspiraation lähteenä ja helpottamaan haasteen ratkaisua. Itse en luonnokseen tällä kertaa tarttunut, vaan rakensi sivuuni tiiliseinän ja kiinnitin siihen saranoilla puisen oven. Tarinointi ja osa otsikosta löytyvät oven taakse piilotettuina.


Metallinhohtoinen ilme on saatu aikaan tekniikalla, jonka opin viime Intohimossa Birgit Koopsenin kurssilla. Foloteippi liimataan ohuelle paperille, kohokuvioidaan ja värjätään alkoholimusteilla. Itse vielä töpötin mustaa gessoa sinne tänne hieman himmentämään metallin kiiltoa sekä tuomaan syvyyttä. Kursseilta siis jää kytemään ideoita :) Odotan innolla tulevan IS:n kurssien antia.

9 kommenttia:

 1. Näyttävä sivu. Tulee heti halu ottaa alkoholimusteet ja kohokansiot esiin!

  VastaaPoista
 2. Tosi upea. Emmon kurssillia tehtiin noita foliojuttuja ja ajatus jäi kytemään, että niitä vois muuhunkin käyttää kuin siihen muistoalbumiin. Kiitos "muistutuksesta"

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno tiiliseinä. Värit ovat upeat.

  VastaaPoista
 4. vau mikä tausta! tosi hieno!

  VastaaPoista
 5. On kyllä makea näky! Ja erityisesti vielä mustalla pohjalla hohtava keskialue näyttää upealta. Mutta hei, mikä se tulkitsemasi kirja on? :-)

  VastaaPoista
 6. On kyllä makea näky! Ja erityisesti vielä mustalla pohjalla hohtava keskialue näyttää upealta. Mutta hei, mikä se tulkitsemasi kirja on? :-)

  VastaaPoista
 7. Tää on niin henkeäsalpaavan upea! Ei voi muuta sanoa.

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!