25.4.2013

Skräppihetket haaste #7 - Luonnos

Olipa mukava vaihteeksi skräpätä luonnoksen mukaan! Tämä kuva on ollut skräpättävien listalla jo jonkin aikaa, kun se on vain jotenkin niin suloinen. Ihanan hellästi ja taidokkaasti tyttö tuossa pitelee meidän kisuvauvoja. Kuvasta sai samalla myös tarina tyttäreni niin usein sekaisesta ja takkuisesta tukkasta. Harjausongelmaa on tosin nyt helpottanut uusi pinkki ja hellävarainen hiusharja :)

Epätoivo meinasi ensin vallata tämän sivun kanssa, kun menin tuputtamaan tuon ison perhosen taivaan sinisellä akryylimaalila maskin läpi. Tulos oli aivan liian räikeä, mutta sain tilannetta vähän pelastettua lisäämällä päälle harmaata maalia. Lopuksi käytin samaa perhosmaskia vielä leimasimen tapaan ja ripottelin päälle hopean väristä kohojauhetta.


Kolmiulotteinen vaaleanpunainen kukka on tehty kuvioimalla ja värjäämällä auki leikattu suodatinpussi akryylimaaleilla ja suihkemaaleilla. Maalin kuivuttua suodatinpussi on kiinnitetty liimalakalla folioon ja kuivuneesta levystä on leikattu terälehtiä. Terälehtiä on helppo rypistellä muotoon, mutta tällä tekniikalla on kiva tehdä muitakin koristeita, kuten muun muassa vihreät kukan alta lähtevät suikurat.

 
Ihanaa kevättä!

2 kommenttia:

Kiitos ilahduttavasta viestistä!