21.8.2013

Art Journaling -kursseja ja valokuvaushaaste

"Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä", mutta syksyn saapumisenkin voi kyllä jo aistia. Syksy tuo askartelijan elämään monenlaista tohinaa, kiinnostavia tapahtumia, kursseja ja haasteita. Mainitsen tässä pari mielestäni Suomessa uutta ja erilaista tapahtumaa, jotka saivat ainakin minun kiinnostukseni heräämään.

Taitava ja monipuolinen Päivi Eerola pitää syksyn aikana Askartelu Amaliassa kolme erilaista Art journaling -kurssia. Olen pitkään ihaillut Päivin persoonallisia töitä hänen blogissaan ja ilokseni nyt on mahdollista päästä kuuntelemaan hänen oppejaan taidepäiväkirjan tekemisessä.


Toinen mielenkintoinen tapahtuma on Emmon emännöimä 30&30 omakuvahaaste. Viime syksynä olin mukaan pienimuotoisessa omakuva -haasteessa, mutta jo kolmen viikon jälkeen innostukseni hyytyi täysin. Tämän kuvaushaaste lupaa tuoda jokaiselle päivälle uutta inspraatiota kuvaamiseen. Jään innolla odottamaan kuvaushaasteen alkamista :)

1 kommentti:

  1. KErkesin kurkkimaan pitkästä aikaa muutamiin skräppäys blogeihin, itse sain yhden leiskan aikaiseksi muutamaan kuukauteen. Kortteja väsätessä mennyt koko kesä.
    Mutta nämä sun leiskat on niiiiiiin kauniita!!! Taidetta! Silmä lepää. Hyvää syksyn jatkoa.

    VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!