29.8.2013

Skräppihetket haaste #16 -Revi & leimaa

Tämä olikin tehokas projekti silppupapereiden tuhoamiseen, sillä sivun taustalle on kiinnitetty Mod Podge -liimalakalla lukemattomia eri kokoisia revittyjä kuviopapereiden paloja sekä maalarinteippiä. Annoin sivun kuivahtaa, jonka jälkeen tasoitin taustan värimaailmaa akryylimaaleja. Päälle vielä gessoa telalla sekä sormella levitettyvä, niin taustasta tuli kivan "utuinen".


Koristeeksi tähän sivuun riittivät mielestäni hyvin nuo revityt sydämet ja gessolla tehdyt "siivet". Taustaa on saanut elävyyttä myös ruskealla musteella leimatuista kuvioista sekä tekstuuripastalla ja maskilla tehdyistä neliöistä ja pisteistä.

Sivusta tuli vahvasti mixed media henkinen ja pidän sen rouhevuudesta. Seuraava tekeillä oleva sivu taitaakin olla sitten maaliton...tai voisihan siihen vielä muutaman roiskeen lisätä...saa nähdä.


Skräppihetket haasteeseen osallistuvien määrä näyttäväisi kesän jälkeen taas lisääntyneen, mikä on todella mukavaa! Käykäähän kurkaamassa tarkemmat ohjeet tämän kertaiseen haasteeseen täältä ja inspiroitukaa skräppäämään rennosti repimällä. Sponsorina toimii tällä kertaa Teippitarha.

1 kommentti:

Kiitos ilahduttavasta viestistä!