22.9.2013

Art Journal -kurssi, Mielesi maisemia

Osallistuin Päivin Mielesi maisemia Art Journal -kurssille ja tänään sain viimeisteltyä siellä aloittamani sivun. Tarinointi sivusta vielä puuttuu, mutta koska siitä tuli hyvin henkilökohtainen, lisäsin sen vasta sivuun kuvaamisen jälkeen sen vasempaan yläkulmaan.

Kurssi oli todella antoisa ja tunnelma Amaliassa oli rennon mukava. Tämän sivun tekemiseen oli mukava heittäytyä, olla ajattelematta liikaa ja antaa vaan kynän viedä vauhdilla! Pohdiskelu, miksi sivusta tuli juuri tämän näköinen, alkoi vasta sen jälkeen kun itse kuvitettu paperi oli leikelty muodoksi ja muodot liimattu paperilla. Pidän kovasti Päivin tyylistä tehdä taidepäiväkirjaa!!


 

5 kommenttia:

 1. Ihana. Minäkin olen ihastunut Päivin tyyliin, ja voih! kuinka vihreä olen olisin mielelläni ollut kurssilla mukana... ehkä joku toinen kerta. :) Poikkea blogissani, minäkin aloitin ArtJournalin tekemisen, vaikka ei siellä mitään kovin upeaa olekaan...
  Kivaa se on

  VastaaPoista
 2. Wau, sivusta tuli upea!! Olen seuraillut blogiasi Bloglovinin kautta jo jonkin aikaa, mutta en muistanut sen nimeä, joten en yhdistänyt sinua ja blogiasi kurssilla!

  VastaaPoista
 3. WOW, hieno, upea, mahtava..........

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!