12.9.2013

Life Book 2013

Olen ollut mukana Tamara Lamporten järjestämällä Life Book 2013 mixed media/art journaling -verkkokurssilla vuoden alusta ja kiirettä on pitänyt. Positiivisessä mielessä tosin, vaikka skräppäykset ovatkin kyllä jääneet vähemmälle tästä syystä. Life Book on ollut kokonaisuutena aivan ihana ja voin lämpimästi suositella kurssia kaikille, jotka haluavat oppia jotain uutta ja erilaista mixed median saralla (myös piirtämistä :))! Opettajina toimii aivan huikea joukko kansainvälisiä taiteilijoita, joilla jokaisella on vahva oma tyyli ilmaista itseään. Vuoden 2013 Life Bookiin on mahdollista päästä vielä mukaan syyskuun ajan, mutta tämän jälkeen kurssille pääsy sulkeutuu. Koko vuoden kurssi on hinnaltaan todella kohtuullinen ja mitä parasta, videot voi tallentaa itselleen myöhempää katselua varten, mikä vähetää ainakin minulla sterssiä, sillä olen tälläkin hetkellä useamman viikon jäljessä. Tässä muutamia hyvin erilaisia kurssilla tekemiäni mixed media -töitä:

Ja sitten vielä mukava tuore uutinen, Life Book 2014 ilmoittautuminen alkaa 7. lokakuuta! Itse ajattelin ensin jättää tämän väliin, kun vielä on niin paljon tämänkin vuoden juttuja tekemättä, mutta nähtyäni listan opettajista, en ehkä pysty välttämään kiusausta. Kuka lähtee mukaan? Yhtään suomalaista en ole kurssilla tavannut, mutta tosin en ole itsekään ryhmässä ollut kovin aktiivinen.

4 kommenttia:

  1. Minustakin nämä ovat mahtavia!

    VastaaPoista
  2. Apua. Tätä ei olisi pitänyt lukea, miten kurssi toimii ja miten sinne ilmoittaudutaan ja ja ja... Voitko kertoa lisää. Kiitos.
    lampinen.a-r@elisanet.fi

    VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!