6.1.2014

Lumihiutaleita ja joulukortteja

Huh huh, kylläpä aikaa on vierähtänyt edellisestä postauksesta. Hetken jo pohdin synkkiä ajatuksia blogin lopettamisesta, mutta täällä sitä taas ollaan. Ehkä pieni tauko skräppäämisessä teki vain hyvää ja sainhan sentään joulukortit ajallaan tehtyä.
 
Lähettämäni joulukortit 2013 olivat tämän näköisiä. Kuuset on leikattu vanhalla Sizzixin stanssilla ja kuusenkoristeiksi päätyivät mm. paljetit. Paljettivarastoni pieneni mukavasti!


Uusi Skräppihetket haaste ilmestyi viime torstaina, mutta oman DT-työni tähän lumihiutalehaasteeseen sain valmiiksi vasta nyt. Lunta ei ole juurikaan tänä talvena näkynyt, joten skräppäyksen otsikoksi valikoitui tyttäreni päivittely "Tulis jo lunta". Itse en lunta enää niin kaipaa, ehkä pientä pakkasta kuitenkin, mutta lapsille lumen tulo olisi kyllä mieleistä.
 
 
Ensimmäiseksi pitää päivitellä, että kyllä on hankalia kuvattavia tällaiset kiiltävät sivut!! Sitten itse asiaan eli skräppäykseen. Ajatuksena oli tehdä mixed media tyypinen tausta paperilla ja maaleilla. Aloitin valkoisesta skräppikartongista, johon leimasin lumihiutaleita ja sirottelin päälle valkoista kuumailmapuhaltimella sulatettavaa kohojauhetta. Tämän jälkeen stanssasin valkoisesta paperista kahden kokoisia lumihiutaleita, jotka kiinnitin taustakartonkiin Studion multi-mediumilla. Seuraavaksi otin kokeiluun Mixed Media Placesta hankkimani Twinkling H2Os värit. Yrityksen ja erehdyksen kautta opin, että paperi kannattaa ensin käsitellä gessolla tai muuten paperi imee suuren osan upeasta hohtavasta väristä. Käytin tässä sivussa kahta eri Twinklin H2Os väriä sekä lisäksi Liquitexin kullan väristä nestemäistä akryylimaalia. Taustan valmistuttua lisäsin sivuun koristeeksi kaikkea "ei niin talvimaista".

 
Hyvää alkanutta vuotta 2014 kaikille lukijoilleni!
 

2 kommenttia:

  1. Upea tausta ja kivat kerrokset kuvan alla!

    VastaaPoista
  2. Kaunis leiska! Upea tausta, kerrokset ja sadunhohtoinen kuva!

    VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!