30.1.2014

Paperilla ja Skräppihetket haaste yhteistyössä

Paperilla -lehti ja Skräppihetket haaste tekevät yhteistyötä samat materiaalit haasteen merkeissä!  Haasteen ideana on inspiroitua Paperilla -lehden toimittamaasta materiaalipaketista ja luoda siitä skräppisivu, kortteja tai mitä ikinä keksitkin siitä askarrella. Haasteeseen ei ole pakko käyttää kaikkia paketin materiaaleja ja voit myös lisätä työhön jotain omista varastoistasi. Materiaalipaketin tarkoitus on lähinnä herätellä inspiraatiota.

Materiaalipaketin sisältö näyttää tältä...


... ja tarkempi kuvaus siitä sekä tilausohjeet löytyvät täältä.

Skräppihetket haasteeseen #27 voi osallistua skräppäämällä Paperillan tammikuun materiaalipaketin tuotteita käyttäen. Tämänkertaisen Skräppihetket haasteen osallistumisaikaa on mukavasti pidennetty, jotta sinulla on hyvää aikaa hankkia materiaalipaketti itsellesi. Aikaa osallistumiseen on 28.2. saakka.
 
Tällainen on minun materiaalipaketin tuotteista inpiraation saanut skräppisivu. Sivu lähti kehitymään hyvin ruskea-sini-sävyiseksi ja punaiset, ketaiset ja vihreät paperit jäivät lähes käyttämättä. Pienen viirimäisen palan punaista paperia sain kuitenkin sopimaan sivuun, mutta seurakseen se kaipasi lisää punaista väriä, joten paketin mukana tulleet puiset linnut saivat kimaltelevan punaisen värin kohokuviointijauheesta, samoin rosetin päällä oleva pipakakkureunainen kuvio. Omasta varastosta lisäsin sivuun mm. valkoisen taustakartongin, palan kuultopaperia sekä timanttikuvioita.


Nyt kipin kapin tilaamaan tarvikepakettia ja osallaistumaan haasteeseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ilahduttavasta viestistä!