25.6.2010

Inspiroidu #112

Inspiksessä kehoitettiin tällä kertaa käyttämään taloustarvikkeita skräppäämisessä. Minulla on ollut jo pitkään mielessä tehdä kahvinsuodattimesta kukkia ja värjätä ne Glimmer mistillä, joten lähdin sitä toteuttamaan tähän haasteeseen. Turkoosi on yksi lempiväreistäni ja tähän tunnelmaan sen käyttö sopi mielestäni hyvin. Sivussa on myös käytetty lankoja ja taustalle olen liimannut glossyllä paikallista hiekkaa.

8 kommenttia:

 1. Ihanaa, että sinullakin on nyt vihdoin viimein blogi!! Jee, mahtavaa, ja täällä vasta onkin upeita leiskoja, toinen toistaan ihampia. Tykkään tästä kovasti, mutta tuolla aiemmissa postauksissa ollut puujuttunenkin näytti huippumageelta, täytyy käydä uudestaan ihmettelemässä.
  Onnea uuden blogin johdosta!

  VastaaPoista
 2. Täytyy vielä lisätä, että tuo riippumattokoristelu on aivan briljantti idea ja upeasti onnistunut. Kyllä sä osaat! Ja sen ohessa oleva leikelty paperikuvio on ihQ.

  VastaaPoista
 3. Ihana riippumatto ja kauniin värinen leiska. Mukavan sateista juhannusta!

  VastaaPoista
 4. Todella upea sivu, värit ja tekstuurit ovat niin ihania! Kiva kun sinullakin on nyt blogi, jossa pääsee näkemään hienoja tuotoksiasi. Jos sallit asetuksista myös nimellä & URL-osoitteella kommentoinnin, niin saat varmaan Vuodatuksen puoleltakin enemmän kommentteja.

  VastaaPoista
 5. Ooh mikä riippumatto! Ja tarinointikukka! Ja värit!

  VastaaPoista
 6. Todella kauniita sivuja. Kiitos vinkeistä säilytyksen suhteen! Töistäsi tulee mieleen tämä blogi: http://creativityandlove.blogspot.com/
  siellä on ihan vaan tavallisia pitsejä skräppäyksessä :) Tuo riippukeinu on ihan mahtava idea!

  VastaaPoista
 7. Kiala, kiitos tuosta linkistä! Sieltä löytyi paljon ihania vinkkejä tuleviin skräppäyksiini.

  VastaaPoista
 8. aivan ihana! turkoosi ja hiekka vaan sopii niin kauniisti yhteen. Niin ja ihanasti jatkettu riippumatto.

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!