4.8.2011

Inspiroidu #170 - Pitsikarkelot

Tätä haastetta en kerta kaikkiaan voinut jättää väliin, sillä minähän rakastan pitsejä! Vähän vaan oli hankaluuksia päättää mistä aiheesta skräppäisi. Pitsistä tulee mieleeni romanttiikkaa ja tyttömäinen tunnelmaa, mutta sopiihan se hyvin tälläiseen vanhan kaupungin tunnelmaankin. Sivusta tuli oikein mieleinen ja ilman tätä haastetta siitä olisi tullut taastusti aivan erilainen. Kiitos siis Get Inspired haasteelle jälleen!

Värjäsin vaaleaa taustapaperia Distress inkin värillä Old paper, jonka jälkeen leimasin paperiin tiiliseinäleimasimella käyttäen valkoista akryylimaalia. Levitin valkoista akryylimaalia sormella hieman myös taustan damask kuvioiseen paperiin. Pitsiä piti olla runsaasti ja sitähän tässä on myös ruusukenauhan muodossa :)


Olen viime aikoina testaillut tätä liimaa (Fast Grab Tacky Glue) ja sitä käytin nytkin pitsien ja ruusukenauhan kiinnittämiseen. Sillä onnistuu hyvin hankalienkin materiaalien kiinnittäminen. Liima on paksua ja pienikin määrä riittää. Se myös kuivuu nopeasti kirkkaaksi ja joustavaksi eikä paperi kupruile. Luulen, että minulla tämä liima tulee syrjäyttämään liimaltäplät täysin.

4 kommenttia:

 1. Ihanan utuinen tunnelma!

  VastaaPoista
 2. Mietinkin jo, että osallistutkohan sinä tähän haasteeseen :)

  Maiju aina suosittelee saman valmistajan Tacky glue -liimaa, hän käyttää sitä korteissaan. Tuo on nähtävästi saman tacky gluen uusi, nopeampi versio

  VastaaPoista
 3. Upeita.. etenkin "ihanat naiset"

  VastaaPoista
 4. Kaunista, kaunista! Ehkä joskus täytyy kokeilla tuotakin liimaa. Sitten kun tuo nykyinen loppuu.

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!