21.3.2012

Maalia, kimalletta ja kutistemuovia

Meillä asuu pieni sokerisuu, joka pystyy täyttämään vatsansa uskomattomalla määrällä makeaa, ilman että tulee paha olo. No, onneksi myös hedelmät maistuvat :)

Ajatus sivun tekemiseen lähti kuvan taustalle asetelluista reijitetyistä paperisuikaleista. Tähän vaiheeseen homma meinasikin hyytyä, kun mikään lisäelementti ei enää tuntunut sopivan, eikä pinkki Bazzillin Dotted Swiss kohokuvioitu taustakartonkikaan yksin tuntunut riittävän. Päädyin sitten ottamaan akryylimaalit esiin ja taustasta tulikin sopivan sokerinen, kun levitin vielä kuivuneen akryylimaalin päälle kimalleliimaa.


Muffinssikoristeet tein kutistemuovista ja mallina käytin Fiskarsin kakut muotosabluunaa. Väritin kutistemuovin toisen puolen Promarkkereilla ennen kuumailmapuhaltimella kutistamista. Valkoinen kutistemuovi on suosikkini, koska värit tule siinä kauniimmin esiin.

3 kommenttia:

 1. Herkullinen sivu ja niin ihanat koristeet!

  VastaaPoista
 2. Ihana yhdistelmä keltaista ja pinkkiä. Kyllä minunkin pitäisi saada kutistemuovit kaivettua esiin, kun niillä syntyy näin ihania koristeita... Herkullinen leiska kaiken kaikkiaan!

  VastaaPoista
 3. Ihana leiska! Kivat värit ja koristeet!
  ps. Mulla on sulle blogissani tunnustus!

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!