6.6.2012

Ragdoll pentuja

Kevät on ollut kiireistä, mutta myös hyvin antoisaa ja mielenkiintoista aikaa. Yhtenä syynä tähän ovat olleet maaliskuun lopulla syntyneet molempien kissojemme pentueet. Pentujen syntymä jo itsessään oli minulle uutta, ihmeellistä ja jännittävää. Kiinnostuneina olemme saaneet seuranneet yhdentoista suloisen pennun kasvamista ja kehittymistä lähes jo kolme kuukauden ajan ja liian pian lähestyy aika, jolloin joudumme suloisista palleroista luopumaan. Pennuista on kehittynyt aivan valloittavia persoonallisuuksia ja ragdollithan yleensäkin ovat hyvin lempeitä ja seurallisia.

1. pentue

2. pentue


Pentuja on vielä vapaana ja mikäli olet kiinnostunut hankkimaan Ragdollin, niin kasvattajan yhteystiedot löytyvät täältä FI*Sunrunner's kohdista.

8 kommenttia:

 1. Voi hyvänen aika, miten suloisia!

  VastaaPoista
 2. Voi miten söpöjä!!! <3

  VastaaPoista
 3. Siis ei tähän VOI todeta muuta kuin: <3

  VastaaPoista
 4. Todella suloisia! Me ollaan just miettimässä kissan (tai kahden) hankkimista, osaatko sanoa onko pentuja vielä vailla kotia? Laitoin kyllä viestiä kasvattajallekin :)

  VastaaPoista
 5. Ihania!! Siis aivan ihana kissarotu...ja meillä on niitä kohta kaksi. Puolivuotias ja 12 viikkoinen vauva!!

  VastaaPoista
 6. Maailman paras kissarotu, ainakin näin kahden riepumaakarin omistajan näkökulmasta. Aivan äärettömän suloiset pentueet!

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!