4.11.2012

Vuoroin vieraissa haaste #7

Elina oli tehnyt inspiroivan skräppäyksen esitellessään omaa skräppäystyyliään Emmon emännöimässä VV- sarjassa. Kun ompelukonekin oli jo valmiiksi nostettuna pöydälle toista projektia varetn, niin halusin ehdottomasti lähteä skräpistämään elementtejä Elinan tekemästä sivusta. 
 
Ompelin koneella taustapaperille hämähäkinverkkoa ja tein akryylimaaleilla maskin läpi kuvioita taustalle. Taustapaperi oli alunperin hennon violetti, mutta sai tummemman sävyn harmaasta ja mustasta suihkeväristä, sekä mustasta Distress Stain - ja hopeisesta Liquitex Ink -roiskeista. Halusin tehdä sivuun myös kehykset kuten mallityössä, joten leimasin toiselle paperille kehyksen ja ripottelin päälle mustaa kohokuviointijauhetta. Leikkasin kehykset irti ja ompelin sen kiinni tekemääni taustaan siksak -ompeleella.


Elina oli käyttänyt sivun koristeena paperista irti leikattuja kuvioita, joten päätin leimata ja embossata kuvioita eri värisille papereille, leikkata ne irti ja kiinnittää kohotarrapaloilla koristeeksi sivuun. Sivun koristeeksi pääsi myös muutama juuri valmistamani massakoriste.Skräppäyksen tunnistaa selkeästi halloween -aiheiseksi, mutta tarina kuitenkin kertoo tyttäreni arvelleen 5 kg kurpitsan painaneen varmasti yhtä paljon kuin hän itse. Lupasin ostaa kurpitsan, mikäli hän itse kantaa kurpitsan kaupasta autoon. Tehtävä oli todella rankka ja apua tarvittiin, mutta hieno halloween- koriste siitä lopulta syntyi :)

4 kommenttia:

 1. Hämähäkinverkko on NIIN hieno! Muutenkin täynnä ihanaa halloween-fiilistelyä. Kiva, kun inspiroiduit!

  VastaaPoista
 2. Wau! Upea sivu, piti oikeen tarkkaan katsella mitä kaikkea olet tehnyt. Upea!
  Kiitos osallistumisestasi!

  VastaaPoista
 3. Vau tosiaan! Tausta on ihan mahtava muttei vie huomiota hienolta kuvalta.

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!