10.4.2012

Kohotettua

Osallistun tällä skräppäyksellä Inspiksen viikkohaasteeseen nro 206, missä tehtävän oli skräpätä kuvat tai koristeet koholle. Olen kohoteipin vakiokäyttäjä, joten sivu syntyi ilman suurempaa päänvaivaa. Käytän yleensä vain 1 mm paksua kohoteippiä, koska yritän välttää sivujen pulleutta (sitä tulee tarpeeksi ihan muistakin koristeista).

Sivun taustalla olen käyttänyt ihanaa My Mind's Eye tuoretta Follow your heart- sarjan paperia. Tilasin samasta sarjasta muiatkin papereita, kun ne ovat mielestäni niin kauniita. Hankin myös pikkupaperikot molemmista, joten toisiinsa sopivien paperien löytäminen oli nyt superhelppoa. Ihanista papereista on usein hankala saada tehtyä mieleistään sivua, kun odotukset ovat niin korkealla. Ainakin olen huomannut tämän omalla kohdallani ja siksi kai niitä ihania papereita tulee säilöttyä vähän turhankin pitkään...odottamassa kunigasideaa. Kohottamista toteutin monellakin tavalla. Pienet paperista leikatut kuusikulmiot on kohotettu taustasta tarrateipillä, valkoinen kuultopaperista leikattu tagi on kohokuvioitu ja embossausta sivusta löytyy niin pinkkinä kuin metallinharmaana. Olen muuten aivan ihastunut kuusikulmoihin :)


Ulkomaalaisia skräppäyksiä selatessa olen monesti miettinyt sitä, että onko elämä seesteisempää suuressa maailmassa, kun aiheet mistä skräpätää ovat aina niin kauniita ja hienoja. Itse pidän tärkeänä myös skräpätä niistä ei niin suloisista ja kauniista hetkistä, kuten tässäkin sivussa.Aika hempeän värinen sivu kyllä aiheeseen nähden!

5 kommenttia:

 1. Hieno:) Vastakohtaisuus: sivun hempeys vs. aihe, toimii mielestäni hyvin!

  VastaaPoista
 2. Kaunis sivu ja aika söpönen tosiaan aiheeseen verrattuna - ihana ristiriita! :) Sisarusrakkautta :)

  VastaaPoista
 3. Jotenkin tosi runsaan oloinen sivu! Ihana :))

  VastaaPoista
 4. Hieno sivu, runsas, mutta kuitenkin rauhallinen. Tykkään näistä papereista tosi paljon! Itse aiheeseen sanoisin, että suomalainen kulttuuri on ehkä vähän erilainen, meillä o helpompi vasta kysymykseen "mitä kuuluu?" muutakin kuin "hyvää". Se näkyy ehkä sitten myös skräppäys aiheissa.

  VastaaPoista
 5. Kaunis! Ihanan hempeä, vaikka aihe sinällään ei olekkaan. :)

  Juu, Huiski jäi ilostuttamaan meidän elämää. <3

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!