15.4.2012

Pakkamista ja tuliaisia

Olen kuumeisesti miettinyt mitä ottaisin ensi viikonlopun Intohimona Skräppäykseen ja tehnyt muutaman pakinkin valmiiksi. Oikeiden koristeiden valitseminen mukaan vaan on minulle aina tosi hankalaa ja siitä syystä en yleensä saakkaan tapaamisissa sivuja aivan valmiiksi asti. No kotona on sitten hyvä jatkaa myöhemmin. Odotan innolla kahta Birgitin kurssia, joille olen siis ilmoittautunut. Jospa leiskakurssilla saisi sivun ihan valmiiksi asti tehtyä :) Jee jee, odotettu tapahtuma on jo ihan pian!

Ostokset saattavat jäädä tällä kertaa vähäisiksi minun osaltani, sillä mies käväisi muutama viikko sitten työmatkalla  ja toi minulle sieltä "vähän" tilaamiani tuliaisia, mutta silti on aina kiva nähdä ja ihastella kauppiaiden tarvikkeita. Tässä pari kuvaa tuliaisista :)


6 kommenttia:

 1. NAAAAAAAM!! Ihania tuliaisia!

  Mä taisin tehdä radikaalin ratkaisun ja olla ottamatta mukaan varsinaisia pakkeja, kun niitä on niin hankala tehdä. Todennäköisesti kannan siis mukanani (tai kyytiisi :D) gessoa, mistejä, papereita ja valtavan kasan kaikkea muutakin. Heh.

  VastaaPoista
 2. Näyttää houkuttelevilta. Tuo boordilävistin tuntuu aivan mahtavalta.

  VastaaPoista
 3. Ihania herkkuja!!!

  Mukava nähdä viikonpäästä (tai ei enää niin kauaakaan)!

  VastaaPoista
 4. Nami mitä herkkuja olet saanut:) Ihanko itse miehesi alitsi paperit?!
  Meillä ei aina niin osu yhteen minun&mieheni maku...mutta ainahan tuliaiset on kivoja:) Varsinkin tuollaiset paperit(kade:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan itse ne tilasin, ei mies ymmärrä näistä mitään :)

   Poista
 5. Voi vitsi mitä tuliaisia! Perjantaina nähdään. :)

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!