29.7.2010

Kesämuistoja - Inspis #117

Helppoa ja huoletonta skräppäystä keskellä kesää - skräppää kesämuistosi!

Tänä kesänä on helteitä riittänyt ja kuvat voisivat hyvinkin olla tältä kesältä ainakin lämpötilojensa puolesta. Vilvoittavien vesien äärellä on mukava olla näillä helteillä! Askartelun parissa ei ole tullut juurikaan vietettyä aikaa viime viikkoina, mutta sentään tämän sain tehtyä valmiiksi. Tarinointilapun, jonka reunassa on itse värjätyllä langalla tehty ristipistoreunus, piilotin toisen kuvan taakana olevaan taskuun.

5 kommenttia:

 1. Tämä tosiaan voisi olla tältä kesältä. Ihanat reunukset! Onko ne tehty MS:n leikkurilla?

  VastaaPoista
 2. Ihanan raikas tunnelma. Reunukset lumosivat myös minut - millähän ne on tehty?

  VastaaPoista
 3. Kiva leiska, tykkään erityisesti tuosta ristipistokoristelusta.

  Vierailu sinun luona käynnisti kauhean shoppailukierteen! Oli pakko hankkia niitä DCWV:n stackeja, mulla on nyt se Mariposa, Linen Closet ja sitten se musta-beige missä on niitä flocked-papereita. Hehe! Ja siinä sivussa tuli muuten hankittua vähän sitä ja tätä muutakin... ;o)

  VastaaPoista
 4. Sininen paperi on muistaakseni Bo Bunnyn valmiiksi leikattu muotopaperi eli leiskaa tehdessä en ole käytetty kuin saksia.

  Puuhis: Jään mielenkiinnolla odottamaan mitä uusista ostoksista syntyy :)

  VastaaPoista
 5. Sannikan blogista tänne: voin tuoda sitä kukkanauhaa viikon päästä mukanani, niin saat palasen nauhaa Intohimona askartelu -tapahtumassa. Minäkin haluaisin tietää miten se on tehty!

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!