16.7.2010

Pieni Prinsessa

Tyttömäiset leiskat jatkuu, vaikka kyseessä varsinaisesti onkin yksi viime kesän lomamatkan nähtävyyksistä. Pohjalla on pinkki Bazzilin kartonki ja sen päälle leikelty eri valmistajien papereista kehystä, taustaa valokuville ja tarinointilappua. Puuhapetenvaimo aikaisemmissa kommenteissaan mainitsi nähneensä pöydälläni itse tehtyjä kukkaviritelmiä ja tässä leiskassa niistä pari on käytössä.

Isomman kukan olen tehnyt valkoisesta pitsistä, värjännyt Glimmer Mistillä ja laittanut keskelle haaraniitin. Pienet kukat syntyivät vähän vahingossa, kun toisesta projektista jäi sivutuotteena kapeaa piparkakkureunaista paperisuikaletta. Kieputin sitä pensselin varren ympärille, liimasin pään kiinni ja siitähän syntyi ihan mukavan näköisiä pieniä ruusuja.
Jään nyt lomalle ja tulen olemaan jonkin aikaa nettiyhteyksien ulottumattomissa. Toivottavasti täällä joku ehtii käydä katsomassa ja kommentoimassa sillä aikaa =) Lämpimiä kesäpäiviä kaikille lukijoille!

7 kommenttia:

 1. Kaunista katseltavaa! Kukkien lisäksi tykkään tuosta otsikosta ihan hirveesti! Hyvää lomaa :o)

  VastaaPoista
 2. Upeat kukat:)
  Ja hauska leiska muutenkin!

  VastaaPoista
 3. Hyvää lomaa! Nuo pikkukukat ovat vallan nerokkaita, täytyypä kokeilla joskus. Hieno leiska muutenkin, ihana taustapaperi.

  VastaaPoista
 4. tosi ihana!!! pitsikukka on todella kaunis ja myös piparireunajämäruusut, UPEITA! Ihana sivu muutenkin, tykkään väreistä kovasti ja sivussa on niin paljon katseltavaa. Ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
 5. Ihana, ihana sivu! Tykkään hurjasti taustasta ja valitsemasi kuviokartongit sopivat tähän erittäin hyvin. Kukista pidin myös kovasti - etenkin pienistä ruusuista.
  Hyvää lomaa, pidetään yhteyttä!

  VastaaPoista
 6. Ihanat kukat! Hyvää lomaa myös minulta

  VastaaPoista
 7. Ompas ihanat kukat! Myäskin tua pitkikukka!

  Mielestäni sivussa on kaunis väritys ja kiva asettelu!

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!