1.8.2010

Inspiroidu #118 - Tekstitausta

Kädessäni oli ensin valmis tekstitaustainen paperi, mutta halusin jotain aiheeseen sopivaa tekstiä ja päädyin sitten tulostamaan paperille ranskankielisen ruokalistan. Sivun aiheena kun on etanoiden ja simpukoiden syöminen ravintolassa. Ompelin oikeassa laidassa olevan kangasnauhan vakoisesta tyllistä ja harvasta puuvillakankaasta ja värjäsin valmiin nauhan ruskealla Glimmer mistillä. Kävin loman aikana kalustusliikkeessä ja ostin sieltä heräteostoksena paketillisen kauniita helmikanan sulkia, joita sitten mm. käytin koristeena tässä sivussa.

5 kommenttia:

 1. Upeat värit ja kivoja yksityiskohtia nuo höyhen ja kukka. Ompeluksiasi olisi hauska tutkailla lähempää... nyt näkee että hienolta näyttää mutta kuinka hienolta! :-)

  VastaaPoista
 2. Pidän tuosta menu -ideasta. Ranskalainen värityskin. Hieno.

  VastaaPoista
 3. Voi vitsit noita sulkia ja pitsiä, aivan ihanat. Pitsihommasta tuli semmoinen ihana suklaatryffelikakku mieleen mikä meillä oli aikoinaan hääkakkuna. ;o)

  VastaaPoista
 4. Hieno herkuttelija! Sulat voisivat tulla muotiin skräppäyksessä, ostin sellaisia kerran heräteostoksena Pandurosta Tukholmasta :D

  VastaaPoista
 5. Upeat koristeet, pitsi ja höyhen. VArsin gastronominen vaikutelma lopputuloksena, paperin kimalteet vaan lisää sitä ranskalaisuutta.

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!